H309-F: Kom og Spring, 1.-3. kl.

Pris
980,00 DKK
Tilmeldingsfrist
20. okt. 2019, kl. 23:59
Alder
7-9 år (fødselsår 2010-2012)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
16.00-17.15
Sted
Hermeshallen, hal 2
Vis på kort
Instruktør
Anne Gro, Katrine Andersen og ÉN TIL
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 3 på ventelisten.
Aktivitet:
Holdet til drenge og piger, som har lyst til at blive endnu bedre til at springe. Vi skal springe, lege, bevæge os til musik og få sved på panden mens vi har det sjovt!

INSTRUKTØR SØGES TIL HOLDET:
Vi er to erfarne instruktører, som har haft børnespringhold i ODK i mange år. Vi søger en medinstruktør, så vi er tre i teamet. Det er en fordel, hvis du selv har erfaring med gymnastik - og hvis ikke, så lærer vi meget gerne fra os, og husk, du kan altid komme på kursus i ODK.

Deltagelseskrav:
Du har gået til springgymnastik i mindst et år. Enten i ODK eller i en anden forening.
Forventninger til dig:
At du er klar til tiden - iført gymnastiktøj og bare fødder. Har du langt hår, så husk at sætte det op i en hestehale eller fletning.
Opvisninger:
Vi deltager til ODK's Forårsopvisning 25. april 2020.
Kontakt trænerteamet:
Anne Gro: annegro-msn@hotmail.com
Kathrine Andersen: kat1905@mail.dk
Periode:
5. september 2019 - 30. april 2020.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk