H309-F: Kom og Spring, 1.-3. kl.

20. okt. 2019, kl. 23:59
7-9 år (fødselsår 2010-2012)
16.00-17.15
Hermeshallen, hal 2
Anne Gro, Katrine Andersen og ÉN TIL
Holdet til drenge og piger, som har lyst til at blive endnu bedre til at springe. Vi skal springe, lege, bevæge os til musik og få sved på panden mens vi har det sjovt!

INSTRUKTØR SØGES TIL HOLDET:
Vi er to erfarne instruktører, som har haft børnespringhold i ODK i mange år. Vi søger en medinstruktør, så vi er tre i teamet. Det er en fordel, hvis du selv har erfaring med gymnastik - og hvis ikke, så lærer vi meget gerne fra os, og husk, du kan altid komme på kursus i ODK.

Deltagelseskrav:
Du har gået til springgymnastik i mindst et år. Enten i ODK eller i en anden forening.
At du er klar til tiden - iført gymnastiktøj og bare fødder. Har du langt hår, så husk at sætte det op i en hestehale eller fletning.
Vi deltager til ODK's Forårsopvisning 25. april 2020.
Anne Gro: annegro-msn@hotmail.com
Kathrine Andersen: kat1905@mail.dk
5. september 2019 - 30. april 2020.