Forside

Velkommen til Mit ODK

For at tilmelde dig et hold hos Gymnastikforeningen ODK, skal du først oprette en medlemsprofil.

Du opretter en profil ved at klikke på fanen 'Opret profil'. Udfyld skabelonen, og tilmeld dig aktiviteten: "A000 - Nye medlemsprofiler 2019-20". Herefter får du tilsendt et medlemsnummer samt kodeord, som du skal bruge, når du vil tilmelde dig hold i den nye sæson.

Tilmeldingen åbner:

Torsdag den 15. august kl. 21.00 for medlemmer, der var aktive i sæson 2018-19.

Mandag den 19. august kl. 21.00 for alle andre.

Du kan IKKE tilmelde dig et hold uden at have en medlemsprofil.

Du kan på hjemmesiden her læse mere om ODK's tilmeldingsregler: https://odk.dk/vaerd-at-vide/

OBS - OBS - OBS: HAR DU FLERE BØRN I FORENINGEN?

Hvis du har oprettet eller skal oprette flere børn i foreningen, så vær opmærksom på, at det er den rigtige medlemsprofil, du tilmelder et hold, når vi åbner sluserne. Hav aldrig samme kode til dine børns profiler - det giver nemlig rod i vores medlemssystem.

Én profil = én kode.

Klik her og kom retur til hovedhjemmeside