Forside

VELKOMMEN TIL MIT ODK
For at tilmelde dig et hold hos Gymnastikforeningen ODK, skal du først oprette en medlemsprofil.

Du opretter en profil ved at klikke på fanen 'Tilmelding' --> 'Nyt medlem'. Tilmeld dig aktiviteten: "A000 - Nye medlemsprofiler 2018-19".

Herefter får du tilsendt et medlemsnummer samt kodeord, som du skal bruge, når du vil tilmelde dig hold i ODK.

JEG HAR EN PROFIL
Hvis du allerede har en medlemsprofil, logger du bare ind og tilmelder dig det hold, du ønsker. ODK starter tre nye hold op i januar 2019 - måske der er noget for dig?

HVAD MED DEN GAMLE MEDLEMSPROLFIL?
ODK gik i sommeren 2018 over til et nyt medlemssystem, da det gamle 'Mit ODK' ikke levede op til de nye sikkerhedskrav. Hvis du har en profil fra ODK's gamle meldemssystem fra før juni 2018, kan du ikke bruge den længere. Du skal i stedet oprette en ny her på siden.