Forside

VELKOMMEN TIL MIT ODK
For at tilmelde dig et hold hos Gymnastikforeningen ODK, skal du først oprette en medlemsprofil.

Du opretter en profil ved at klikke på fanen 'Tilmelding' --> 'Nyt medlem'. Tilmeld dig aktiviteten: "A000 - Nye medlemsprofiler 2019-20".

Herefter får du tilsendt et medlemsnummer samt kodeord, som du skal bruge, når du vil tilmelde dig hold i ODK.

JEG HAR EN PROFIL
Hvis du allerede har en medlemsprofil, logger du bare ind og tilmelder dig det hold, du ønsker - forudsat, at der er plads, naturligvis.

HVAD MED DEN GAMLE MEDLEMSPROLFIL?
ODK gik i sommeren 2018 over til et nyt medlemssystem, da det gamle 'Mit ODK' ikke levede op til de nye sikkerhedskrav. Hvis du har en profil fra ODK's gamle meldemssystem fra før juni 2018, kan du ikke bruge den længere. Du skal i stedet oprette en ny her på siden.

OBS - OBS - OBS: HAR DU FLERE BØRN I FORENINGEN?

Hvis du har oprettet eller skal oprette flere børn i foreningen, så vær opmærksom på, at det er den rigtige medlemsprofil, du tilmelder et hold, når vi åbner sluserne. Hav aldrig samme kode til dine børns profiler - det giver nemlig rod i vores medlemssystem.

Én profil = én kode.

Klik her og kom retur til hovedhjemmeside