H205-K: Søndagsspring og leg 4-5 år (kun lige uger)

4-5 år (fødselsår 2014-2015)
Søndag
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Christina Kamstrup Witte
På holdet Søndagsspring og leg skal vi have det sjovt, samtidig med at vi får styrket kropsbevidstheden, motorikken samt øget vores smidighed og styrke. Det gør vi gennem brug af redskaber og bevægelseslege med hop, løb, rul, kravl, kolbøtter, sving, dans og sang. Timen er en oplagt mulighed for at få bevæget kroppen på en ny og sjov måde samt opleve samvær og sammenhold med andre børn.

Gymnastiktimen vil bestå af forskellige elementer så som:
- Velkomstsang
- Bevægelsesleg og sange
- Fantasi historie og leg
- Forskellige typer af stafet
- Børneyoga
- Forhindringsbane med redskaber
- Ned i tempo og afslapning

Om instruktøren:
Det er anden sæson at jeg er instruktør i ODK. Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise og tilbringe tid sammen med masse glade børn.

Jeg har foruden tidligere erfaring med børnegymnastik også deltaget i spændende og lærerige kurser i DGI som forberedelse til holdet. Jeg har særlig fokus på at det skal være sjovt at bevæge sig.

Jeg glæder mig til at hilse på jer forældre og møde jeres børn til en sjov og aktiv time i salen på Kildevældsskolen.

Forventninger:
BØRN
At du møder op til timen med godt humør og lyst til at lege.
At du er iført praktisk tøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

FORÆLDRE
På holdet ”Søndags Spring & Leg” er timen uden forældredeltagelse. Forældre er velkommen til at gå en tur imens eller overvære timen oppe fra balkonen

Kontakt til træner
Christina_kamstrup@hotmail.com