H203-F: Spring og leg om onsdagen - 4 år

Pris
930,00 DKK
Alder
4-4 år (fødselsår 2015-2015)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
16.30-17.30
Sted
Skolen på La Cours Vej, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Christina Wind og Agnes Nørgaard
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
På Spring og Leg II skal vi have fuld fart på med leg og gymnastik i sjove og udfordrende rammer! Vi skal løbe, hoppe, springe, klatre, danse, slå kolbøtter, øve os på vejrmøller og lege os igennem en hyggelig times gymnastik sammen.
Vi udfordrer børnenes motorik og kropsbevidsthed gennem leg med redskaber og musik, og vi vil også arbejde med fokus på opmærksomhed og samarbejde med hinanden. Vi arbejder med forskellige redskabsbaner, som i løbet af sæsonen vil ændres efter børnenes udvikling.
Men vigtigst af alt, så skal vi have det sjovt og brænde en masse energi af!


Forventninger til dig:
På Spring og Leg II øver vi os i at være uden forældre i gymnastiksalen, og det forventes derfor, at forældre ikke er tilstede i salen. Hvis man som forælder godt kan lide at motionere, opfordrer vi til, at man for eksempel løber en tur med de andre forældre mens børnene springer rundt i gymnastiksalen.
Vi forventer at børnene møder til træning omklædt og med en vandflaske. Langt hår skal sættes op.

Opvisninger:
Vi deltager i ODK's forårsopvisning den 25. april 2020
Kontakt trænerteamet:
christina_wind@hotmail.com
Periode:
4. september 2019 til 29. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk