H503-F: ODK Øvede Piger

Pris
1.495,00 DKK
Alder
18-30 år (fødselsår 1989-2001)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
19.30-21.30
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Frederiksberg Gymnasium, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Sanne Holt Jensen
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 11 på ventelisten.
Aktivitet:
ODK Øvede Piger er for dig, som stræber efter at blive dygtigere og ønsker at udvikle en stærkere kropsforståelse gennem udfordrende træninger i hyggeligt samvær. Vi skal træne både klassisk grundgymnastik samt lege med moderne bevægelser og dansestilarter.

Deltagelseskrav:
Tilmelding til holdet sker ved først-til-mølle-princippet, men jeg forbeholder mig retten til at frasortere nogle, hvis forventningerne ikke opfyldes.
Jeg forventer, at du prioriterer træninger og opvisninger højt. Jeg forventer, at du udviser et engagement for holdet både til træning og til sociale arrangementer.
Forventninger til dig:
ODK Øvede Piger er for dig, som vil opnå personlig udvikling og måske stræber efter at tage til udtagelse på andre hold senere hen. Det vil også sige, at vi forventer, du prioriterer træningerne højt i din hverdag, og at afbud til træning eller opvisning kun sker med acceptabel begrundelse.
Opvisninger og ekstratræninger:
ODK Øvede Piger vil deltage ved Stenbrostævnet, DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning og ODK’s Forårsopvisning d 25. april 2020
Derudover vil der være en måske to ekstratræninger i løbet af sæsonen.

Ekstraudgifter:
Kontingent er inkl. 400 kr. til opvisningsdragt og evt. udgifter til håndredskab.

Om instruktørerne:
Sanne Holt Jensen:
Mine trænererfaringer stammer fra Nordjylland i blandt andre min barndomsforening KVIK IF, hvor jeg har trænet børnehold i 5 år. Derudover har jeg trænet unge rytmepiger i IK Rosendal i fire sæsoner, og i et enkelt år har jeg instrueret i rytme med et talentspringhold samt været instruktør på et rejsehold, hvor aldersgruppen strakte sig fra 14-24 år.

Kurser:
Udtryk og bevægelse, Gymnastikhøjskolen i Ollerup, forår 2015
Dans, Gerlev idrætshøjskole, efterår 2014
Funk and Rythm, Gerlev Idrætshøjskole, sommerkursus
DGI Fremtidens Idrætsleder
DGI Gymnastikuddannelse 1 og 2
DGI Hjælpeinstruktøruddannelse 1 og 2
Springsikker - Basis
Kontakt træner:
Sanne: sanne_holt@hotmail.com

Periode:
2. september 2019 til 27. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk