H503-F: ODK Øvede Piger

20. okt. 2019, kl. 23:59
18-30 år (fødselsår 1989-2001)
19.30-21.30
Kun kvinder/piger
Frederiksberg Gymnasium, Idrætshallen
Sanne Holt Jensen
ODK Øvede Piger er for dig, som stræber efter at blive dygtigere og ønsker at udvikle en stærkere kropsforståelse gennem udfordrende træninger i hyggeligt samvær. Vi skal træne både klassisk grundgymnastik samt lege med moderne bevægelser og dansestilarter.

Deltagelseskrav:
Tilmelding til holdet sker ved først-til-mølle-princippet, men jeg forbeholder mig retten til at frasortere nogle, hvis forventningerne ikke opfyldes.
Jeg forventer, at du prioriterer træninger og opvisninger højt. Jeg forventer, at du udviser et engagement for holdet både til træning og til sociale arrangementer.
ODK Øvede Piger er for dig, som vil opnå personlig udvikling og måske stræber efter at tage til udtagelse på andre hold senere hen. Det vil også sige, at vi forventer, du prioriterer træningerne højt i din hverdag, og at afbud til træning eller opvisning kun sker med acceptabel begrundelse.
ODK Øvede Piger vil deltage ved Stenbrostævnet, DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning og ODK’s Forårsopvisning d 25. april 2020
Derudover vil der være en måske to ekstratræninger i løbet af sæsonen.

Kontingent er inkl. 400 kr. til opvisningsdragt og evt. udgifter til håndredskab.

Om instruktørerne:
Sanne Holt Jensen:
Mine trænererfaringer stammer fra Nordjylland i blandt andre min barndomsforening KVIK IF, hvor jeg har trænet børnehold i 5 år. Derudover har jeg trænet unge rytmepiger i IK Rosendal i fire sæsoner, og i et enkelt år har jeg instrueret i rytme med et talentspringhold samt været instruktør på et rejsehold, hvor aldersgruppen strakte sig fra 14-24 år.

Kurser:
Udtryk og bevægelse, Gymnastikhøjskolen i Ollerup, forår 2015