H361-F: Rope skipping Konkurrence, 11-25 år (mandag og torsdag) - Rateopkrævning

11-25 år (fødselsår 1994-2008)
16.30-18:00
Skolen ved Søerne, øverste sal (mandag) og KF9-hallen, IFI (torsdag)
Laura Stockholm Weigelt
ODK Rope Skipping Team er et konkurrencehold i sjipning med fokus på at deltage i de nationale konkurrrencer. Herudover vil vi deltage i ODK’s egen forårsopvisning.
Vi træner seriøst og målrettet. Til træningerne har vi en masse, som vi skal nå. Det er derfor vigtigt, at man kommer hver gang og giver den alt, hvad man har.

Ud over det intense program er der også plads til at have det sjovt, få nye venskaber og minder for livet. Vi kommer til at tilbringe mange timer sammen, hvilket er med til at give et helt specielt fællesskab.

Deltagerkravet er, at man skal være mellem 11-25 år. Man skal have prøvet at sjippe før, men kom til en træning eller to, og så ser vi på det.

Forventninger til dig: Det forventes at man deltager i alle konkurrencer, kommer til træningerne og ekstra træningerne
Opvisningerkonkurrencer
DM Master (5. oktober 2019) - for dem som fortsætter fra sidste sæson,
SM hold (2. februar 2020),
DM hold (4. april 2020),
ODK’s egen forårsopvisning (25. april 2020).

Datoerne for ekstra træninger følger.

Kontingent og ekstraudgifter:
Kontingent 3700 kr. er inkl. 1000 kr. til opvisningstøj og personlig licens.
Kontingentet betales i 3 rater: 1300 ved tilmelding i september og 1200 1/11 og 1/1.

Der må påregnes udgifter i forbindelse med konkurrencer til f.eks. transport og forplejning
Træningstid:
Mandag kl. 16.30 - 18.00 på Skolen ed Søerne, øverste sal