H210-F: Showgymnastik 0.-1. kl.

Pris
1.230,00 DKK
Alder
6-7 år (fødselsår 2012-2013)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
17:00-18:00
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Skolen på La Cours Vej, Øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Anna og Pia Kannegaard
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 0 på ventelisten.
Aktivitet:
Holdet er for piger, der elsker at bevæge sig, lege, danse til god musik og har lyst til prøve alle mulige forskellige dansetrin og koreografier. Vi skal have det sjovt, men også arbejde hårdt for at lave en fantastisk opvisning. Vi skal have rørt alle muskler i kroppen hver gang - også lattermusklerne!

Forventninger til dig:
Vi forventer, at du møder op til træning med godt humør og lyst til at give den gas til træning. Vi regner også med, at du har lyst til at deltage i arrangementer sammen med dine holdkammerater udenfor gymnastiksalen, så vi lærer hinanden rigtigt godt at kende.
Opvisninger:
Vi deltager naturligvis i ODK's forårsopvisning d 25. april 2020 og derudover regner vi med 1-2 ekstra opvisninger.
I løbet af sæsonen planlægger vi 2-3 ekstratræninger.

Kontakt trænerteamet:
anna@kannegaard.dk
Periode:
3. september 2019 til 28. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk