H110-K: ODK Tumling I

Pris
930,00 DKK
Alder
2-2 år (fødselsår 2017-2017)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
09.15-10.15
Sted
Utterslev Skole, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Britta Søgaard Jensen og Anne Nielsen
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 0 på ventelisten.
Aktivitet:
Dette hold er for tumlinger på 2 år.

Vi har planlagt en fed sæson, hvor vi bl.a. skal lege, hoppe, løbe, synge, danse. Vi skal udforske og tumle på redskaber, og finde ud af hvor meget vi selv kan og styrke vores kropsbevidsthed.
Vi skal udvikle og stimulere de grundmotoriske færdigheder bl.a. med kolbøtter, snurren rundt, trillen osv.

Der bliver fart over feltet, sved på panden og masser af godt humør.

Dette hold er for tumlinge fra årgang 2017. Er dit barn født i slutningen af årgang 2016 og ønsker du at dit barn deltager på dette hold kan du skrive en mail, så kan vi se om der er en ledig plads på holdet.Forventninger til dig:
Det forventes, at børnene har tøj på de kan bevæge sig i, og at de har skridsikre indesko på eller bare tæer under træningen.

Det forventes ligeledes, at forældre deltager aktivt i træningen og hjælper med at sætte redskaber frem og tilbage.

Vi har begge vores børn med på holdet.

Opvisninger:
Hvis der er stemning for det på holdet, så deltager vi i ODK's forårsopvisning.
Kontakt trænerteam:
britta_soegaard@hotmail.com
Instruktøren:
Britta Søgaard Jensen: Har dyrket gymnastik, siden jeg var 3 år gammel. Startede som hjælpeinstruktør i 6. klasse og har siden været instruktør på lokalhold, amtshold, landsstævnehold og efterskolehold.

Periode:
7. september 2019 til 25. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk