H110-K: ODK Tumling I

20. okt. 2019, kl. 23:59
2-2 år (fødselsår 2017-2017)
09.15-10.15
Utterslev Skole, Idrætshallen
Britta Søgaard Jensen og Anne Nielsen
Dette hold er for tumlinger på 2 år.

Vi har planlagt en fed sæson, hvor vi bl.a. skal lege, hoppe, løbe, synge, danse. Vi skal udforske og tumle på redskaber, og finde ud af hvor meget vi selv kan og styrke vores kropsbevidsthed.
Vi skal udvikle og stimulere de grundmotoriske færdigheder bl.a. med kolbøtter, snurren rundt, trillen osv.

Der bliver fart over feltet, sved på panden og masser af godt humør.

Dette hold er for tumlinge fra årgang 2017. Er dit barn født i slutningen af årgang 2016 og ønsker du at dit barn deltager på dette hold kan du skrive en mail, så kan vi se om der er en ledig plads på holdet.

Det forventes, at børnene har tøj på de kan bevæge sig i, og at de har skridsikre indesko på eller bare tæer under træningen.

Det forventes ligeledes, at forældre deltager aktivt i træningen og hjælper med at sætte redskaber frem og tilbage.

Vi har begge vores børn med på holdet.

Hvis der er stemning for det på holdet, så deltager vi i ODK's forårsopvisning.
Kontakt trænerteam:
britta_soegaard@hotmail.com
Instruktøren:
Britta Søgaard Jensen: Har dyrket gymnastik, siden jeg var 3 år gammel. Startede som hjælpeinstruktør i 6. klasse og har siden været instruktør på lokalhold, amtshold, landsstævnehold og efterskolehold.

7. september 2019 til 25. april 2020