H111-K: ODK Tumling II (kun lige uger)

2-3 år (fødselsår 2016-2017)
Søndag
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Christina Witte Kamstrup
På ODK Tumling II skal vi have det sjovt, samtidig med at dit barn får styrket sin kropsfornemmelse og udviklet sansemotorikken.

Det gør vi gennem bevægelseslege med hop, løb, rul, kravl, sving, dans og sang. Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktiv samvær mellem barn og mor/far.

Gymnastiktimen vil bestå af nogle faste elementer som for eksempel:
-​ Velkomstsang
- Bevægelsesleg og sang
- Børneakrobatik
- Faldskærmsleg
- Miniforhindringsbane med redskaber
- Ned i tempo og afslapning

Husk: Der er kun træning i LIGE uger.

Forventninger:
Jeg forventer, at du møder op til timen med godt humør og lysten til at lære og lege. At forældre og børn er iført praktisk tøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.
Kontakt instruktøren:
christina_kamstrup@hotmail.com
Om instruktøren:
Det er anden sæson at jeg er instruktør i ODK. Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise og tilbringe tid sammen med en masse glade børn.

Jeg har foruden tidligere erfaring med børne gymnastik også deltaget i spændende og lærerige kurser i DGI som forberedelse til holdet. Jeg har særlig fokus på at det skal være sjovt at bevæge sig.

Jeg glæder mig til at møde børn og forældre til en sjov og aktiv time i salen på Kildevældsskolen.
Undervisningsgange:
Undervisningen finder sted om søndagen i lige uger :
Første time er søndag i uge 36 d. 8/9
Uge 38 d. 22/9
Uge 40 d. 6/10
Uge 42 (Hallen er lukket pga efterårsferie )
Uge 44 d. 3/11
Uge 46 d. 17/11
Uge 48 d. 1/12
Uge 50 d. 15/12
Uge 52 ( Hallen er lukket pga juleferie )
Uge 2 d. 12/1