H110 ODK Tumling II (kun i lige uger) - Minimumsalder: 1 år

Tilmelding åbner
21. dec. 2018, kl. 20:00
26. juni 2019, kl. 00:00
1-2 år (fødselsår 2017-2018)
Søndag
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Christina Kamstrup
På ODK Tumling II skal vi have det sjovt, samtidig med at dit barn får styrket sin kropsfornemmelse og udviklet sansemotorikken.

Det gør vi gennem bevægelseslege med hop, løb, rul, kravl, sving, dans og sang. Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktiv samvær mellem barn og mor/far.

Gymnastiktimen vil bestå af nogle faste elementer som for eksempel:
-​ Velkomstsang
- Bevægelsesleg og sang
- Børneakrobatik
- Faldskærmsleg
- Miniforhindringsbane med redskaber
- Ned i tempo og afslapning

Husk: Der er kun træning i LIGE uger.
Forventninger:
Det forventes, at forældre deltager aktivt i gymnastiktimen. Der er plads til 20 børn og 20 forældre i salen.

Man skal være fyldt 1 år for at kunne deltage på holdet.
Kontakt instruktøren:
christina_kamstrup@hotmail.com
Om instruktøren:
Det er første gang, jeg prøver at være instruktør ODK, og jeg glæder mig rigtig meget til at undervise en masse glade børn og deres forældre.

Jeg har i forberedelse til holdet deltaget på spændende og lærerige kurser i DGI. Og jeg har endvidere læst en masse litteratur og fået en god forståelse for hele teorien bag sansemotorik og bevægelseslege for de små børn.

Jeg glæder mig til at møde børn og forældre til en sjov og aktiv time i salen på Kildevældsskolen.
Undervisningsgange:
KUN søndag i lige uger - det vil sige: 13/1, 27/1, 10/2, 24/2, 10/3, 24/3 og 7/4.
Tilmeldingsfrist er overskredet.