H343 ODK Drenge 4.-6. klasse

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
10-12 år (fødselsår 2007-2009)
16.30-18.00
Kun mænd/drenge
Hermeshallen, hal 2 og 3
Oliver Bergholz Velasquez Casanova og Mathias Helweg
Vi skal lave en helt masse seriøs træning, hyggespring og klokketræning. Samt selvfølgelig lege, styrke og andre sjove ting. Det bliver fedt!
At du tager det gode humør og ja-hatten med til træning og har lyst til at udvikle dig. Samtidig med at du hører efter, når det er nødvendigt, men stadig har det sjovt.
Vi deltager til ODK's Forårsopvisning 6. april 2019 og formentlig også i DGI Storkøbenhavns Forårsstævne.

Der kan også godt komme en ekstratræning i løbet af sæsonen.
Der vil formentlig komme en ekstraudgift til dragt. Mere info følge ri løbet af sæsonen.
Om instruktørerne:
Vi er begge netop vendt hjem far et fedt år på Sorø Gymnastikefterskole, hvor vi har gennemført Træneruddannelse 1, og vi glæder os til at bruge, alt det vi har lært sammen med jer.
Oliver: olicasanova.oc@outlook.dk
Mathias: mathiasn964@gmail.com
5. september 2018 - 11. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.