H341 Springtøser 4.-6. kl.

10-12 år (fødselsår 2007-2009)
18.00-19.30
Kun kvinder/piger
Skolen ved Søerne, øverste sal
Lene Jensen og Trine Lund Pedersen. Hjælpetrænere: Julie Porsbo og Martin Ilsøe
Holdet er for friske piger, der synes, det er sjovt at lave springgymnastik. Alle skal have det sjovt samtidig med, at vi lærer noget.

Vi kommer til at fokusere på at blive dygtige til grundlæggende spring. Så vi skal stå på hænder, lave vejrmøller og saltoer samt forøvelser til blandt andet flik-flak og kraftspring.

Det er ikke noget krav, at du har gået til springgymnastik før. Bare du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer på måtten og i trampolinen.

Vi glæder os til at se dig!
• Godt humør.
• Stort gåpåmod.
• Godt kammeratskab.
Sæsonen afsluttes med to opvisninger, hvor vi viser, hvad vi har lært i løbet af året.
Ingen, da der er lagt 200 kroner oven i kontingentet til en opvisningsdragt.
Lene Jensen: leje1703@gmail.com
Trine Pedersen: tlp1978@gmail.com
3. september 2018 til 22. april 2019.