H24-502-F: ODK Øvede

Alder: 20-31 år (fødselsår 1993-2004)
Pris: 2.200,00 DKK
Instruktør:
Kristine Malmquist

    Sæson 2024/2025

    Betaling

    Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online

Aktivitet:

ODK Øvede er holdet for den øvede rytmegymnast 20+, uanset køn. Det er et hold uden udtagelse, dog med det krav, at du har gået til gymnastik før, og derfor kender til grundgymnastikken og dens forskellige
bevægelsesmønstre.

Holdet er et opvisningshold, og derfor forventes det også, at du vil prioritere dem højt, da et stort fokus også vil være på opvisningsprogrammet i løbet af sæsonen.
Kort sagt er det holdet for dig, som søger et hold uden udtagelse, men stadig gerne vil dygtiggøre sig, vise et fedt opvisningsprogram og have det sjovt.

I løbet af sæsonen skal vi nørde en masse med forskellige teknikker, øve koreografier og få sved på panden. Det største fokus vil være på den klassiske rytme gymnastik, men vi skal også bevæge os over i dansens verden – der vil derfor være noget for enhver smagt!

Der arbejdes på, at der indimellem kan komme gæsteinstruktører udefra, som vil bidrage til træningen.

Det sociale på holdet vil blive vægtet højt, og jeg ønsker at skabe et hold, hvor det er fedt at komme til træning, og hvor vi kan bakke hinanden op. Der vil være mulighed for at få indflydelse på holdet i form af de ugentlige træninger og sociale aktiviteter, og i fællesskab vil der komme nogle forskellige arrangementer.

Holdet forventer som minimum at deltage til Stenbrostævnet, DGI-forårsopvisning og selvfølgelig ODK’s lokalopvisning. Derudover vil der måske komme 2-3 ekstra opvisninger, alt efter hvad stemningen for på holdet.

Vi vil også prøve at komme med til diverse stævner fx Ollerup eller Dejbjerglund, hvis stemningen på holdet er til det. Her vil der evt. kunne kræves en egenbetaling, men mere information om det følger.

Og så skal holdet med til Landsstævne 2025 i Vejle.

Kort sagt – det bliver en fest!

Opvisninger:

Vi deltager som minimum i ODK’s forårs-opvisning lørdag d. 12. april 2025, samt DGI Stenbrostævne og Forårsstævne. Derudover vil der måske komme 2-3 ekstra opvisninger, alt efter hvad stemningen for på holdet.

Udgift til opvisningstøj er inkluderet i kontingentet og udgør 800 kr.

Lidt om træneren:

Mit navn er Kristine og jeg er 26 år gammel. Det er tredje sæson at jeg er instruktør på ODK Øvede, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har dyrket gymnastik lige så længe jeg kan huske, og de sidste par år, har jeg også danset en del. Jeg har en masse erfaring med den rytmiske gymnastik fra mange øvede, udtaget- og landsdelshold, men med en danseuddannelse og flere musicalforestillinger i rygsækken, så har jeg en bred vifte af genre, som jeg glæder mig til, at vi skal dykke ned i! Min stil er derfor meget bred, og man kan derfor blive kastet ud i noget lidt anderledes end lige den klassiske gymnastik.

Kontakt trænerteamet:

Kristine: kristine.malmquist@hotmail.com

Periode:

3. september 2024 til 29. april 2024.
Bemærk: Der er ingen træning i skolernes ferier