H465-F: Acro All Stars

Alder: 7-20 år (fødselsår 2004-2017)
Pris: 350,00 DKK
5. april 2024 - 31. maj 2024
Fredag: 16.30-18.00
Instruktør:
Klara Maria Jakobsen , Amanda Mørck, Frederikke Kristiansen

    Sæson 2023/2024

    Tilmeldingsfrist

    26. april 2024, kl. 00:00

    Betaling

    Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online

Aktivitet:

Acroholdet er et helt ny opstartet forårshold for børn og unge i alle aldre mellem 7 og 20 år. Både drenge og piger er velkomne. De komne akrobater skal have lyst til og mod på at prøve noget nyt. Akrobatik er sjovt, udfordrende for krop og sjæl og det kan også være lidt skræmmende. Derfor er træninger baseret på tillid og glæde ved bevægelse. Vi skal hygge os, få gode venner og et godt fællesskab. Her vil både være træning til hele kroppen og masser af sammenhold og glæde.
Vi tager udgangspunkt i den mere basale akrobatik og bygger op derfra.

Holdet er tænkt som en lille forsmag på hvad Sportsacro er og er en forløber på at ODK forsøger at genoptage Sportsacro i sæson 2024/2025.

Vi træner fredag i Hermeshallen fra 16:30 til 18:00


Instruktør Klara Maria:

Jeg hedder Klara Maria. Jeg bor på Frederiksberg med min mor, og med min far bor jeg lidt uden for Roskilde. Jeg har 3 halvbrødre og 3 hunde. Jeg er 17 år gammel og til hverdag går jeg i 1.g på Rysensteen gymnasium i København. Jeg elsker Akrobatik! Jeg har gået til det i 10 år. Jeg startede min akrohistorie i ODK, hvor jeg gik i 3 år. Derefter rykkede jeg til et hold i Roskilde hvor jeg har været lige siden. Jeg holder meget af de udfordringer det fællesskab jeg har med mit Akrohold. Udover at træne bruger jeg meget tid sammen med mine venner, familie og min kæreste.

Instruktør Amanda:

Hej! Mit navn er Amanda og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Roskilde med min mor, far, bror og hund. Til dagligt går jeg på gymnasiet på Roskilde Katedralskole. I min fritid træner jeg på Roskilde Sportsacro Konkurrencehold, hvor jeg absolut elsker at tilbringe min tid, som jeg har gjort i snart 10 år. Derudover nyder jeg en travl hverdag omringet af en masse dejlige mennesker!

Instruktør Frederikke:

Mit navn er Frederikke og jeg er 17 år gammel. Jeg har selv gået til sports acrobatik i omkring 7 år, hvor jeg har deltaget i diverse opvisninger. Jeg glæder mig super meget til at møde jer og give jer et indblik i denne inkluderende form for gymnastik.

Opvisninger:

Vi tager med til ODKs Forårsopvisning lørdag d. 27. april 2024 hvis holdet gerne vil.

Periode:

Alle fredage i april og maj 2024 med undtagelse af d. 10. maj hvor der er Kr. Himmelfartsferie

Kontakt hos ODK:

Rikke Oh Bak Vestergaard: rikke@odk.dk

Tilmeldingsfrist er overskredet.