H382D-F: ODK Minimix, 4.-7. kl. - Drenge

Alder: 10-13 år (fødselsår 2011-2014)
Pris: 1.800,00 DKK
Onsdag: 16.30-18.30
Instruktør:
Rie Skovly Thomsen, Julie Tantholdt-Hansen, Jesper Christensen Sørensen, Nanna Kronborg

    Sæson 2023/2024

    Kun mænd/drenge

Aktivitet:

OBS:
HOLDET ER FOR BÅDE DRENGE OG PIGER - MEN HER ER PLADSERNE RESERVERET TIL DRENGE


Vi træner hver onsdag i Hermeshallen, som byder på gode gymnastikfaciliteter for børn i denne aldersgruppe.

Til træning vil der blive prioriteret både spring og rytme, hvorfor gymnasterne på dette hold skal være klar på begge dele. Holdet deltager i foråret i to opvisninger, hvor det forventes, at alle deltager, således at gymnasterne samlet kan få en oplevelse og vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

Som noget nyt i denne sæson, vil holdet nu være et mixhold for både drenge og piger, der går i 4.-7. klasse. Vi som instruktører vil gøre alt for, at det bliver sjovt for alle at gå på holdet, og at gymnasterne samtidig kommer til at føle, at de udvikler sig både personligt og gymnastisk.

Alle er velkomne på holdet - både nybegyndere og øvede. For at den enkelte gymnast får så meget ud af træningerne som muligt, vil vi efter de første par træninger inddele gymnasterne i hold efter niveau, hvorfor det kan være, at den enkelte gymnast ikke kommer på hold med sin bedste ven/veninde.


Forventninger til dig:

Vi forventer, at du som gymnast deltager i både opvarmning, serier og spring. Vi forventer også, at du kommer med en positiv indstilling og er klar på at være social med de andre på holdet. Derudover forventer vi, at du møder op i træningstøj med opsat hår, dvs. håret i en elastik. Løst hår og smykker er forbudt!

Opvisninger:

Vi deltager i ODK’s forårsopvisning lørdag d. 27. april 2024, samt DGI’s forårsopvisning i København, så vi kan komme ud og vise folk, hvad vi har lært i løbet af sæsonen.
Udgift til opvisningstøj er inkluderet i kontingentet og udgør kr. 400.

Instruktørteamet består af:

Jesper, som har dyrket spring- og rytmegymnastik det meste af sit liv og har gået på alt fra junior-landsdelshold, TeamGym konkurrencegymnastik og senior spring- og rytmehold. Jesper startede som instruktør i ODK sidste sæson og er nu instruktør på flere af ODK’s børne/unge hold.

Julie, der har dyrket masser af TeamGym og springgymnastik fra hun var to år gammel. Julie har været gymnastiktræner i cirka ti år, og havde ligesom Jesper sin første sæson som træner i ODK sidste sæson.

Rie, som har dyrket spring- og rytmegymnastik hele sit liv, først som aktiv konkurrence gymnast og de seneste år som opvisnings gymnast. Rie har undervist børn og unge i gymnastik de sidste 14 år - de seneste tre sæsoner i ODK.

Udover de tre instruktører har vi også en række hjælpeinstruktører på holdet.

Kontakt trænerteamet:

Rie: riesen.t@hotmail.com
Jesper: jesper@hofgnob.dk
Julie: juliet_hansen@live.com
Nanna: nannakronborg0@gmail.com

Hjælpetrænere:

Noah & Anne-Sofie

Periode:

30. august 2023 til 1. maj 2024
Bemærk: Der er ingen træning i skolernes ferier