H553-F: Rope Skipping ung og voksne mix

Alder: 17-80 år (fødselsår 1944-2007)
Pris: 400,00 DKK
Instruktør:
Sofie Christensen

    Sæson 2023/2024

    Betaling

    Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online

Aktivitet:

På dette hold sjipper vi, (dyrker “Rope Skipping”), men vi kommer også igennem en god og effektiv grundtræning med elementer af styrke, puls, balance, koordination, rytme og smidighed. Du er sikret sved på panden og en varieret træning, hvor fokus er at hoppe og svinge (lege) med sjippetovene, alt efter evner og fantasi. Vi laver tricks i eget tov, “hjul” hvor vi deler tove, “double dutch” med 2 lange buetove, “traveller” hvor vi fanger hinanden i tovene, “speed” hvor vi sjipper på tid og meget mere. Du vil med garanti blive bedre og lære nye ting med tovene; uanset om du er begynder eller øvet.

Holdet er for dig, der synes, det er sjovt at sjippe og at eksperimentere med tovene. Du skal også værdsætte en grundig og tilpas hård træning samt være villig til at lære nyt. Alle kan være med, da træningen tilgodeser den enkelte, uanset niveau. Men et stabilt fremmøde forventes, da vi arbejder meget sammen på kryds og tværs, og da vi således er afhængige af hinanden i træningen.
Opvisninger og ekstratræninger:

Vi sammensætter i løbet af sæsonen et sjippe-show, som du skal være villig til at deltage i, i den sidste halvdel af sæsonen ved 2-3 opvisninger, herunder ODK’s forårs-opvisning lørdag d. 27. april 2023.
Du skal være indstillet på at kunne deltage i enkelte søndags-træninger forud for opvisningerne.


Ekstraudgifter:

Du vil få en ekstra udgift til køb af opvisningstøj og eventuelle egne sjippetove, men vi prøver i fællesskab at minimere udgifterne.

Kontakt trænerteamet:

Sofie: sochris10@gmail.com

Periode:

6. september 2023 til 1. maj 2024.
Bemærk: Der er ingen træning i skolernes ferier.