H550-F: ODK Øvede

Alder: 20-30 år (fødselsår 1994-2004)
Pris: 725,00 DKK
Instruktør:
Kristine Malmquist

    Sæson 2023/2024

    Betaling

    Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online

Aktivitet:

ODK Øvede er holdet for den øvede rytmegymnast 20+, uanset køn. Det er for gymnasten, som søger et hold uden udtagelse, men stadig gerne vil dygtiggøre sig og have det sjovt!

Det eneste krav til dig som gymnast er, at du har gået til gymnastik før og kender til de basale gymnastiske bevægelser.

I løbet af sæsonen skal vi nørde med forskellige teknikker, øve koreografier og få sved på panden. Det største fokus vil være på den klassiske rytme gymnastik, men vi skal også bevæge os over i dansens verden – kort sagt, vil der være noget for enhver smag!

Vi skal udarbejde et fedt opvisningsprogram, og vi regner med, at der bliver et sted mellem 4-6 opvisninger i foråret. Da vi er et opvisningshold, forventer vi også, at man prioriterer opvisningerne højt.
Derudover vil der komme undervisere udefra, som vil bidrage til den ugentlige træning samt vores opvisningsprogram.

Det sociale på holdet vil blive vægtet højt. Vi ønsker at skabe et hold, hvor det er fedt at komme til træning, og hvor vi kan bakke hinanden op og sammen gøre hinanden bedre. Der vil være mulighed for at få indflydelse på holdet i form af de ugentlige træninger, sociale aktiviteter, vores instagram og andre områder.

Kort sagt – det bliver en fest!

Forventninger til dig:

- At du har gået til gymnastik før og kender til de basale gymnastiske bevægelser
- At du er engageret til træning
- At du kommer med positiv energi.
- Vi er et opvisningshold, så vi forventer, at du prioriterer opvisningerne højt.

Opvisninger og ekstratræninger:

Vi deltager i ODK’s forårs-opvisning lørdag d. 27. april 2024, samt DGI Stenbrostævne og Forårsstævne. Vi bestræber os yderligere på at komme ud til nogle lokalforeninger også.

Udgift til opvisningstøj er inkluderet i kontigentet og udgør 800 kr.

Der vil komme 2 ekstratræninger i løbet af sæsonen.

Hvis der er stemning på holdet, vil vi prøve og komme med til opvisningen i Ollerup.

Lidt om træneren:

Mit navn er Kristine, jeg er 25 år gammel, og så har jeg dyrket gymnastik lige så længe jeg kan huske. Jeg har gået på flere øvede rytmehold samt Sønderjyllands Mini Rep. I 2021 blev jeg færdig på Stepz Danseuddannelse, og så har jeg desuden medvirket som danser i flere amatørmusicals. Udover selv at være gymnast, har jeg også være træner for et øvet rytmehold i Sønderjylland og var sidste år træner på ODK Øvede. Jeg har en masse forskellige genre og ideer med mig, og jeg glæder mig til, at skulle lave en masse fed gymnastik og dans sammen med jer!

Kontakt trænerteamet:

Kristine: kristine.malmquist@hotmail.com

Periode:

5. september 2023 til 30. april 2024.
Bemærk: Der er ingen træning i skolernes ferier