H253-F:Spring og leg om tirsdagen, 5 år

Alder: 5-5 år (fødselsår 2019-2019)
Pris: 950,00 DKK
Instruktør:
Anne-Mette Thordal-Christensen

    Sæson 2023/2024

OBS:

Anne-Mette har mange års undervisningserfaring, men hun kan ikke stå med 20 børn alene og har derfor brug for hjælp for at holdet her kommer til at fungere fornuftigt.

Så vi håber, at der er forældre, som træder til for at bygge redskabsbane op og hjælper til undervejs.

Kontakt gerne ODK på malene@odk.dk eller skriv direkte til Anne-Mette på amthordal@gmail.com


Aktivitet:

Kalder alle danseglade og spændstige drenge og piger! Så er det tid til gymnastik, tons og tummel. Vi skal hoppe og danse til fed musik, udfordre motorikken og øve os på at slå kolbøtter og vejrmøller, trille, rulle og kravle højt op og springe ned på bløde madrasser. Vi starter timen med fantasirejser og tons i salen og udfordrer balancen og de motoriske færdigheder. Målet er udvikling af disse, samt børnenes fysiske udholdenhed og mod på nye udfordringer, gennem leg. Hver time slutter af med en redskabsbane, som vi sætter op i fællesskab, hvor vi øver os i at stå på hænder, lave vejrmøller og hoppe i trampolinen eller på airtracken.

Træningen er lagt an til de ældste børnehavebørn født årgang 2018 dvs. ca. 5 år ved opstarten. Holdet er for alle børn, som elsker at bevæge sig, uanset om man er stille eller har fart på.

Forventninger til dig:

Vi forventer, at du møder op til træning med gymnastiktøj på, og at du har spist en eftermiddagssnack inden træning, så vi har ny energi i musklerne til hele timen. Medbring en drikkedunk med vand. Du skal være klar til at gå til gymnastik uden mor og far.

Opvisninger:

Vi deltager i ODK’s forårs-opvisning lørdag d. 27. april 2024.

Kontakt trænerteam:

Anne-Mette: amthordal@gmail.com


Periode:

12. september 2023 - 30. april 2024.
Bemærk: Der er ingen træning i skolernes ferier.