H420-F: ODK Outdoor Teens

Pris
930,00 DKK
Tilmeldingsfrist
20. okt. 2019, kl. 23:59
Alder
14-17 år (fødselsår 2002-2005)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
18:00-19:00
Sted
Søndermarken kryds Fasanvej-Roskildevej
Vis på kort
Instruktør
Eunice Nielsen. Hjælpeinstruktør: Cristina Chiper
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
ODK Outdoor Teens er et hold kun for piger, som gerne vil være aktive og udfordre sig selv, mens de har det sjovt.

Ved hjælp af enkle og funktionelle øvelser, træner vi styrke, core, kondition og udholdenhed. Vi bruger primært egen kropsvægt, men vil også inddrage mindre redskaber.

På ODK Outdoor Teens træner vi udendørs HELE sæsonen.
Vores faste træningssted er i Søndermarken, men vi vil udnytte alt hvad byen har at tilbyde, så ind i mellem mødes vi i parker, på stranden og andre sjove steder. Vi bruger de mange udendørs redskaber og finder inspiration i naturen.

Målet er at vi som hold deltager i et af forårets forhindringsløb og skubber en masse grænser for, hvad vi selv tror vi kan.

Forventninger til dig:
Vi forventer, at du dukker op, uanset vejr, klædt på til forholdene og klar til at svede. Medbring også gerne det gode humør, energi, vilje og lysten til at prøve noget nyt.

Derudover støtter og hjælper vi hinanden (også fysisk) og motiverer til at alle kæmper imod sofaen, når den første sne falder.

Opvisning/event:
Vi går ikke til opvisning på ODK Outdoor Teens, men vi sigter efter at deltage i et forhindringsløb, hvilket aftales nærmere ved sæsonstart. Derudover vil vi tilstræbe at få en træning eller to på en indendørs forhindringsbane, sammen med ODK Outdoor.Instruktørerne:
Eunice Nielsen og Cristina Chiper
Kontakt instruktør:
eunice_nielsen@hotmail.com / 26 37 55 94


Periode:
3. september - 30. juni. (Races starter først i maj + det er rart at få lidt solskinstræning med.)

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk