H420-F: ODK Outdoor Teens

20. okt. 2019, kl. 23:59
14-17 år (fødselsår 2002-2005)
Søndermarken kryds Fasanvej-Roskildevej
Eunice Nielsen. Hjælpeinstruktør: Cristina Chiper
ODK Outdoor Teens er et hold kun for piger, som gerne vil være aktive og udfordre sig selv, mens de har det sjovt.

Ved hjælp af enkle og funktionelle øvelser, træner vi styrke, core, kondition og udholdenhed. Vi bruger primært egen kropsvægt, men vil også inddrage mindre redskaber.

På ODK Outdoor Teens træner vi udendørs HELE sæsonen.
Vores faste træningssted er i Søndermarken, men vi vil udnytte alt hvad byen har at tilbyde, så ind i mellem mødes vi i parker, på stranden og andre sjove steder. Vi bruger de mange udendørs redskaber og finder inspiration i naturen.

Målet er at vi som hold deltager i et af forårets forhindringsløb og skubber en masse grænser for, hvad vi selv tror vi kan.

Vi forventer, at du dukker op, uanset vejr, klædt på til forholdene og klar til at svede. Medbring også gerne det gode humør, energi, vilje og lysten til at prøve noget nyt.

Derudover støtter og hjælper vi hinanden (også fysisk) og motiverer til at alle kæmper imod sofaen, når den første sne falder.

Opvisning/event:
Vi går ikke til opvisning på ODK Outdoor Teens, men vi sigter efter at deltage i et forhindringsløb, hvilket aftales nærmere ved sæsonstart. Derudover vil vi tilstræbe at få en træning eller to på en indendørs forhindringsbane, sammen med ODK Outdoor.

Instruktørerne:
Eunice Nielsen og Cristina Chiper
Kontakt instruktør:
eunice_nielsen@hotmail.com / 26 37 55 94

3. september - 30. juni. (Races starter først i maj + det er rart at få lidt solskinstræning med.)