H611-F: ODK Yoga

20. okt. 2019, kl. 23:59
18-80 år (fødselsår 1939-2001)
19:15-20.30
Skolen Ved Søerne, øverste sal
Camilla Korsholm
På dette yogahold har vi både fokus på afspænding og opbygning. Vi kombinerer stillinger og flows fra forskellige yogastile og vi vil sætte os forskellige mål for hvilke stillinger vi skal udvikle i løbet af sæsonen.

Er du mest til en due der gør dig smidig eller til en ørn der gør dig stærk? Det er lige meget – på dette yogahold er der plads til både nybegyndere og lettere øvede. Hver time vil slutte af men en afspænding eller en guidet meditation.

Hvis du ikke har prøvet yoga før, så se frem til at få flere glædeshormoner i kroppen og blive fyldt op af overskud i din sikkert travle hverdag. Yoga er træning af både krop og sjæl.

I yogaens ånd er der ingen forventninger til dig som deltager.
Om instruktøren:
Jeg fik for alvor øjnene op for yoga da jeg arbejdede i Sri Lanka. En buddhistisk munk sagde til mig ”you think too muct, try just to be present”. Og for mig er yoga netop et sted hvor man bare er nærværende og gør noget godt for sig selv.
Jeg har dyrket gymnastik hele min barndom og ungdom og yoga har mange fællestræk med gymnastikken. Jeg glæder mig meget til at introducere yogaens vidunderlige effekter i ODK.

Bemærk senere opstart end øvrige hold!
17. september 2019 til 28. april 2020