H611-F: ODK Yoga

Pris
980,00 DKK
Alder
18-80 år (fødselsår 1939-2001)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
19:15-20.30
Sted
Skolen Ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Camilla Korsholm
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 1 på ventelisten.
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
På dette yogahold har vi både fokus på afspænding og opbygning. Vi kombinerer stillinger og flows fra forskellige yogastile og vi vil sætte os forskellige mål for hvilke stillinger vi skal udvikle i løbet af sæsonen.

Er du mest til en due der gør dig smidig eller til en ørn der gør dig stærk? Det er lige meget – på dette yogahold er der plads til både nybegyndere og lettere øvede. Hver time vil slutte af men en afspænding eller en guidet meditation.

Hvis du ikke har prøvet yoga før, så se frem til at få flere glædeshormoner i kroppen og blive fyldt op af overskud i din sikkert travle hverdag. Yoga er træning af både krop og sjæl.


Forventninger til dig:
I yogaens ånd er der ingen forventninger til dig som deltager.
Om instruktøren:
Jeg fik for alvor øjnene op for yoga da jeg arbejdede i Sri Lanka. En buddhistisk munk sagde til mig ”you think too muct, try just to be present”. Og for mig er yoga netop et sted hvor man bare er nærværende og gør noget godt for sig selv.
Jeg har dyrket gymnastik hele min barndom og ungdom og yoga har mange fællestræk med gymnastikken. Jeg glæder mig meget til at introducere yogaens vidunderlige effekter i ODK.

Periode:
Bemærk senere opstart end øvrige hold!
17. september 2019 til 28. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk