H340-F: ODK Rhythm & Dance 4.-6. kl.

Pris
1.435,00 DKK
Alder
10-12 år (fødselsår 2007-2009)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
17:30-19:00
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Frederiksberg Gymnasium, idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Benedikte Kloth
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Har du lyst til at udfordre dig selv med nye trin, give den gas med lækre koreografier og have det super sjovt imens? Så er Rhythm and Dance holdet for dig.

På Rhythm and Dance skal vi prøve kræfter med nye bevægelser, udtryk og lege med musikforståelse. Jeg kan love, at vi kommer til at tælle en masse takter. I løbet af sæsonen vil vi have fokus på forskellige stilarter inden for rytme, dans og varierende musikgenrer.

Rhythm and Dance er for dig, som har lyst til at blive bedre til grundelementerne inden for rytmegymnastikken fra en danseinspireret vinkel.

Derfor kommer vi til at arbejde med bred vifte af nye øvelser og danse. Derudover skal vi også lege en masse! Jeg håber, du vil være med, så vi kan få nogle sjove og hyggelig timer sammen.


Forventninger til dig:
Vi forventer, at du møder op med et åbent sind til at lære, er klar på udfordringer, og ikke mindst har et godt humør.
Vi vi gerne skabe et godt sammenhold med plads til sjov, leg og fokus, når der er brug for det. Derfor forventer vi at du kommer til træningen, har lyst til at deltage, og bidrager til et godt fælleskab på holdet.

Opvisninger og ekstratræninger:
1-3 opvisninger, herunder ODK's opvisning d 25. april 2020
Ekstraudgifter:
Kontingent er inkl. 400 kr. til opvisningsdragt
Kontakt trænerteamet:
benedikte.kloth@gmail.com
Periode:
5. september 2019 til 30. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk