H340-F: ODK Rhythm & Dance 4.-6. kl.

10-12 år (fødselsår 2007-2009)
Kun kvinder/piger
Frederiksberg Gymnasium, idrætshallen
Benedikte Kloth
Har du lyst til at udfordre dig selv med nye trin, give den gas med lækre koreografier og have det super sjovt imens? Så er Rhythm and Dance holdet for dig.

På Rhythm and Dance skal vi prøve kræfter med nye bevægelser, udtryk og lege med musikforståelse. Jeg kan love, at vi kommer til at tælle en masse takter. I løbet af sæsonen vil vi have fokus på forskellige stilarter inden for rytme, dans og varierende musikgenrer.

Rhythm and Dance er for dig, som har lyst til at blive bedre til grundelementerne inden for rytmegymnastikken fra en danseinspireret vinkel.

Derfor kommer vi til at arbejde med bred vifte af nye øvelser og danse. Derudover skal vi også lege en masse! Jeg håber, du vil være med, så vi kan få nogle sjove og hyggelig timer sammen.

Vi forventer, at du møder op med et åbent sind til at lære, er klar på udfordringer, og ikke mindst har et godt humør.
Vi vi gerne skabe et godt sammenhold med plads til sjov, leg og fokus, når der er brug for det. Derfor forventer vi at du kommer til træningen, har lyst til at deltage, og bidrager til et godt fælleskab på holdet.

1-3 opvisninger, herunder ODK's opvisning d 25. april 2020
Kontingent er inkl. 400 kr. til opvisningsdragt