H314-F: Per 7-spring 2.-3. kl.

Pris
980,00 DKK
Alder
8-9 år (fødselsår 2010-2011)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
18.00-19.15
Køn
Kun mænd/drenge
Sted
Skolen ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Pia Kannegaard og Finn Goth. Hjælpeinstruktører: Viktor Rohde og Anna Kannegaard
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Holdet er for drenge, der ikke har prøvet at gå til gymnastik før og dem, der allerede har prøvet at gå til gymnastik. Hvis du har lyst til at lære gymnastikkens grundøvelser og bygge videre på det, så er dette hold noget for dig.

Vi vil have fokus på at blive gode til at lave springgymnastik med spring både på airtrack og trampolin. Vi skal også lege og lære hinanden rigtigt godt at kende, så hver træning hele sæsonen bliver en god oplevelse. Så hvis du har lyst til at lære og blive rigtigt god til springgymnastik, så kom og vær med!
Forventning til dig:
Vi forventer, at du som gymnast deltager aktivt i træningen hele sæsonen. Vi forventer, at du er indstillet på at følge undervisningen og indgå opmærksomt i såvel opvarmning, som spring og oprydning af redskaber.

Vi forventer også at gymnasterne opfører sig som gode kammerater og indgår aktivt i fællesskabet til træningerne; vi vil som trænere gøre vores for at støtte op om dette, bl.a. med at arrangere diverse sociale sammenkomster udenfor gymnastiksalen gennem hele sæsonen. Derfor forventes forældrene også at bakke op om dette og deltage aktivt igennem sæsonen.

Opvisninger:
Vi deltager i ODK's forårsopvisning den 25. april 2020
Kontakt trænerteamet:
goth1973@gmail.com
nimann@dadlnet.dk

Periode:
Første træning onsdag 4. september 2019
Sidste træning onsdag 29. april 2020


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk