H212-K: Springpiger II, 0.-1.kl.

Pris
930,00 DKK
Alder
6-7 år (fødselsår 2012-2013)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
17.00-18.00
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Utterslev Skole, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Klara Flambart og Johanna Hoskin
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Vi hopper, vi springer, vi danser og vi har det sjovt.
Holdet er for alle piger, som er glade for at bevæge sig og have det sjovt.

Her på holdet kommer vi til at gennemgå de grundlæggende ting inden for gymnastikken. Vi begynder i det små og arbejder os opad og får flyttet den enkelte gymnasts niveau i form af leg, hygge og selvfølgelig masser af spring.

Der kommer til at være spring på redskaber såsom airtrack og trampolin, og vi tilrettelægger hver træning efter niveauet på holdet og sørger for, at der er noget for alle. Uanset niveau.

Forventning til dig:
Det er ikke noget krav, at du har gået til springgymnastik før. Bare du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer på måtten, i trampolinen og på dansegulvet.
Vi forventer engagerede gymnaster med viljen til at lære og med masser af gå på mod. Gymnaster som har lyst til at komme til træning og få bevæget sig.

Vi vil gerne bede om at der bliver meldt afbud, hvis du ikke har mulighed for at deltage i træningen. Det kan gøres via sms og mail.

Vi vil derudover bede forældre om at blive uden for salen, når der er træning. Det giver nemlig mere ro og koncentration under træningen - og så vil vi gerne kunne gemme, alt det vi lærer i løbet af sæsonen, til opvisningen.

Opvisninger:
Vi deltager i ODK's forårsopvisning den 25. april 2020
Kontakt trænerteamet:
Johanna: mail: johannahoskin@gmail.com tlf: 60471363
Klara: mail: klaraflambart.00@gmail.com tlf: 21171779

Periode:
4. september 2019 til 29. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk