H202-F: - Spring og leg om mandagen - 5 år

Pris
930,00 DKK
Alder
5-5 år (fødselsår 2014-2014)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
17.30-18.30
Sted
Skolen på La Cours Vej, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Nina Porst og Lone Holm Clausen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Beskrivelse af Spring og Leg om mandagen 4+5 år.


Aktivitet:
På Spring og Leg skal vi lære gymnastik gennem leg, dans og en masse sjove redskabsbaner. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, stå på hænder og lave små gymnastikserier til god musik. Træningen bygges op over en fast struktur, hvor der hver gang er plads til leg, dans og sjove sanglege samtidigt med at vi har fokus på at træne og udvikle børnenes motorik og kropsbevidsthed, gennem små gymnastik-sekvenser og redskabsbaner. .

Vi lægger stor vægt på at vi skal have det sjovt sammen og brænde en masse energi.


Forventninger
På Spring og Leg er forældre meget velkomne den første gang, men ellers øver vi os i at være til gymnastik uden mor eller far, som må vente udenfor, løbe en tur eller aflevere og hente igen. Vi forventer at børnene møder til træningen omklædte og har man langt hår skal det sættes op.
Opvisninger
Vi deltager i ODK's opvisning d. 25/4-2020
Periode:
2. september 2019 til 27. april 2020.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk