H113-F: Turbotumlere

Pris
930,00 DKK
Alder
3-4 år (fødselsår 2015-2016)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
16.45-17.45
Sted
Hermeshallen, Hal 2
Vis på kort
Instruktør
Anne-Mette Thordal. Forældrehjælpere: Kathrine Von Müllen og Peter Korsholm
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 10 på ventelisten.
Aktivitet:
Kalder alle danseglade og spændstige drenge og piger!
Så er det tid til gymnastik, tons og tummel. Vi skal hoppe og danse til fed musik, udfordre motorikken og lære at slå kolbøtter, trille, rulle og kravle højt op og springe ned på bløde madrasser.
Vi starter timen med fantasirejser og tons i salen og udfordrer balancen og de motoriske færdigheder. Målet er udvikling af disse, samt børnenes fysiske udholdenhed og mod på nye udfordringer, gennem leg. Hver time slutter af med en redskabsbane, som vi sætter op i fællesskab.

Forventninger til dig:
Vi forventer, at du og mor/far møder op til træning med gymnastiktøj på, og at du har spist en eftermiddagssnack inden træning, så vi ikke skal spise undervejs.
Medbring gerne en drikkedunk.
Opvisninger:
ODKs forårsopvisning lørdag d. 25. april
Kontakt trænerteam:
amthordal@gmail.com


Periode:
Tirsdag d.3. september til tirsdag d. 28. april

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk