H113-F: Turbotumlere

20. okt. 2019, kl. 23:59
3-4 år (fødselsår 2015-2016)
17.00-18.00
Hermeshallen, Hal 2
Anne-Mette Thordal. Forældrehjælpere: Kathrine Von Müllen og Peter Korsholm
Kalder alle danseglade og spændstige drenge og piger!
Så er det tid til gymnastik, tons og tummel. Vi skal hoppe og danse til fed musik, udfordre motorikken og lære at slå kolbøtter, trille, rulle og kravle højt op og springe ned på bløde madrasser.
Vi starter timen med fantasirejser og tons i salen og udfordrer balancen og de motoriske færdigheder. Målet er udvikling af disse, samt børnenes fysiske udholdenhed og mod på nye udfordringer, gennem leg. Hver time slutter af med en redskabsbane, som vi sætter op i fællesskab.

Vi forventer, at du og mor/far møder op til træning med gymnastiktøj på, og at du har spist en eftermiddagssnack inden træning, så vi ikke skal spise undervejs.
Medbring gerne en drikkedunk.
ODKs forårsopvisning lørdag d. 25. april
Kontakt trænerteam: