H106-K: ODK Søndagstummel (kun ulige uger)

1-2 år (fødselsår 2017-2018)
Søndag
10.00-11.00
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Louise Kragh Kruse
Holdet er for 1-2 årige børn og forældre
Vi skal synge, hoppe, danse og bevæge os med vores mor/far og alle de andre på holdet.

Holdet træner hver 2. søndag i ulige uger.

Det forventes at mor/far er deltagende, og vi hjælper hinanden med at få lavet redskabsbaner, så vi kan udfordre balance, fantasi og have det sjovt.

Det forventes derudover, at alle deltager i at slæbe redskaber og rydde op, inden timen slutter.

1. september 2019 til 26. april 2020