H105-F: ODK Minitumling

Pris
930,00 DKK
Alder
1-1 år (fødselsår 2018-2018)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
10.00-11.00
Sted
Skolen Ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Mette Schmidt Rasmussen og Camilla Korsholm
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Dette hold er for tumlinge på ca. 1 år

Tumlingerne skal stimulere alle de primære sanser, og vi skaber et trygt rum med lege, sange og danse, der giver plads til at alle kan blive udfordret motorisk i en nærværende stund med mor, far eller en anden betydningsfuld voksen.

Forventninger til dig:
Gymnastikken er med børnenes behov i centrum - der er plads til det hele.
Kontakt trænerteam:
metteschmidtrasmussen@gmail.com og camillakorsholm88@hotmail.com
Instruktøren:
Begge instruktører har en lang og solid baggrund i gymnastikken, og er begge blevet mor til små drenge. De finder stor glæde ved at lave gymnastik med deres børn, som vil være med til træningen.
Værdierne i gymnastik er styrke, balance, smidighed, samarbejde og ikke mindst glæde, og derfor synes de, at alle børn bør gå til gymnastik.

Periode:
8. september 2019 til 26. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk