H105-F: ODK Minitumling

20. okt. 2019, kl. 23:59
1-1 år (fødselsår 2018-2018)
Søndag
10.00-11.00
Skolen Ved Søerne, øverste sal
Mette Schmidt Rasmussen og Camilla Korsholm
Dette hold er for tumlinge på ca. 1 år

Tumlingerne skal stimulere alle de primære sanser, og vi skaber et trygt rum med lege, sange og danse, der giver plads til at alle kan blive udfordret motorisk i en nærværende stund med mor, far eller en anden betydningsfuld voksen.

Gymnastikken er med børnenes behov i centrum - der er plads til det hele.
Kontakt trænerteam:
metteschmidtrasmussen@gmail.com og camillakorsholm88@hotmail.com
Instruktøren:
Begge instruktører har en lang og solid baggrund i gymnastikken, og er begge blevet mor til små drenge. De finder stor glæde ved at lave gymnastik med deres børn, som vil være med til træningen.
Værdierne i gymnastik er styrke, balance, smidighed, samarbejde og ikke mindst glæde, og derfor synes de, at alle børn bør gå til gymnastik.

8. september 2019 til 26. april 2020