H621-K: ODK Floorball

Pris
1.195,00 DKK
Alder
25-99 år (fødselsår 1920-1994)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
20.00-22.00
Køn
Kun mænd/drenge
Sted
Utterslev Skole, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Karsten Skovmand
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Holdet for voksne mænd, der ønsker at holde konditionen ved lige ved at give den gas med en gang floorball/hockey en gang om ugen.

Vi starter hver træning med en omgang opvarmning, tekniktræning og småspil. Herefter spiller vi kampe mod to mål, og hver træning afsluttes med styrketræning og udstrækning.

Forventninger til dig:
Højt humør!
Kontakt trænerteamet:
k.skovmand@gmail.com
Periode:
Første træningsdag onsdag d. 4. september 2019
Sidste træningsdag onsdag d. 27. maj 2020


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk