H612-F: Puls og Styrke

Pris
1.135,00 DKK
Alder
18-99 år (fødselsår 1920-2001)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
20:00-21.30
Sted
Frederiksberg Gymnasium, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Heidi Kynde Nielsen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Du er garanteret sved på panden og træning af hele kroppen på Puls og Styrke. Stemningen er altid i top; holdet består af gengangere gennem mange år samt af mange tilkomne og nyankomne deltagere gennem flere år - stort set lige mange mænd og kvinder i aldersgruppen mellem 30 og 60 år. Men alle er velkomne fra 18 år og opefter!

Der er generel stor variation i træningen og øvelser for enhver; uanset om du er i super god form eller i ringe form, gymnast eller ikke-gymnast.

Variationen sker i et mix af forskellige effektive træningsformer; eksempelvis cirkeltræning, TABATA, andre intervaller, fysiske lege, følg mig-princippet, Bootcamp, EFFEKT m.m. Og dette primært med egen kropsvægt, men også med mindre rekvisitter samt parvis og gruppevis.

OBS - OBS - OBS: Holdet træner til og med maj.
Forventninger til dig:
Kom, som du er, der er ingen forventninger til dig. Øvelserne kan gradbøjes alt efter dine evner og humør.

Du vil helt sikkert gå hjem efter træningen med en følelse af både fysisk og mental velvære! HUSK DETTE, hvis du ind imellem føler, at du skal slæbe dig afsted!
Om instruktøren:
Heidi Kynde Nielsen - fysioterapeut, idrætslærer, idrætscoach m.m. Er uddannet instruktør i: EFFEKT, pilates, yoga,
SMARTtraining, Bootcamp, Bootcamp outdoor, 6D-sliders m.m.
Kontakt trænerteam:
heidikyndenielsen@gmail.com
Periode:
4. september 2019 til 27. maj 2020.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk