H521-F: Ball-stik

Pris
1.095,00 DKK
Alder
18-80 år (fødselsår 1939-2001)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
18.30-20.30
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Skolen Ved Søerne, nederste sal
Vis på kort
Instruktør
Anne Sandal. Hjælpeinstruktør: Stine Horstmann Nielsen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Ball-stik er et hold for kvinder, der har lyst udfordre sig selv med gymnastik på en ny måde!

Træningen foregår på og omkring ball-stik-bolden, som er midtpunkt i de serier, vi laver op mod forårets opvisninger. Vi starter sæsonen med at lære de mest grundlæggende øvelser på ball-stik bolden foruden noget styrketræning.

Det kræver lidt øvelse for at kunne holde balancen på bolden. Til gengæld vil du hurtigt opdage, at ball-stik er god core-træning, som især styrker ryg-, mave- og armmuskler. En god sidegevinst er desuden, at ball-stik-træningen giver god bindevævsmassage og blodcirkulation i kroppen.


Forventninger til dig:
Det er ikke et krav, at du har erfaringer fra tidligere gymnastikhold, og der er heller ikke udtagelse til holdet.

Opvisninger og ekstratræninger:
Vi deltager som regel i:
Stenbrostævnet, DGI forårsopvisning, en opvisning på Fyn eller Sjælland med vores “søsterhold” og naturligvis ODK’s egen forårsopvisning.

Der vil være ca. 2 ekstratræninger


Ekstraudgifter:
Der vil være udgifter på holdet til dragt og håndredskab, men beløb kan ikke oplyses endnu.
Kontakt trænerteamet:
anne_sandal@hotmail.com
Periode:
Første træningsdag er mandag den 2. september og sidste træningsdag er umiddelbart efter ODK’s forårsopvisning d. 25/4-2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk