H521-F: Ball-stik

18-80 år (fødselsår 1939-2001)
18.30-20.30
Kun kvinder/piger
Skolen Ved Søerne, nederste sal
Anne Sandal. Hjælpeinstruktør: Stine Horstmann Nielsen
Ball-stik er et hold for kvinder, der har lyst udfordre sig selv med gymnastik på en ny måde!

Træningen foregår på og omkring ball-stik-bolden, som er midtpunkt i de serier, vi laver op mod forårets opvisninger. Vi starter sæsonen med at lære de mest grundlæggende øvelser på ball-stik bolden foruden noget styrketræning.

Det kræver lidt øvelse for at kunne holde balancen på bolden. Til gengæld vil du hurtigt opdage, at ball-stik er god core-træning, som især styrker ryg-, mave- og armmuskler. En god sidegevinst er desuden, at ball-stik-træningen giver god bindevævsmassage og blodcirkulation i kroppen.

Det er ikke et krav, at du har erfaringer fra tidligere gymnastikhold, og der er heller ikke udtagelse til holdet.

Vi deltager som regel i:
Stenbrostævnet, DGI forårsopvisning, en opvisning på Fyn eller Sjælland med vores “søsterhold” og naturligvis ODK’s egen forårsopvisning.

Der vil være ca. 2 ekstratræninger

Der vil være udgifter på holdet til dragt og håndredskab, men beløb kan ikke oplyses endnu.
anne_sandal@hotmail.com
Første træningsdag er mandag den 2. september og sidste træningsdag er umiddelbart efter ODK’s forårsopvisning d. 25/4-2020