H510-K: Forstadsfruerne

23-80 år (fødselsår 1939-1996)
Kun kvinder/piger
Institut for Idræt, KF9-hallen
Thea Boel Gjerum og Rikke Heinricy
Forstadsfruerne er hold for den øvede gymnast.
Der vil være fokus på klassisk gymnastik krydret med
elementer og teknik fra andre genrer som jazz, ballet og moderne dans.

Vi vil arbejde med flow og udtryk, bevægelsesmønstre og kroppen som redskab.

Såfremt at der møder mange op til første træning, vil der være udtagelse ugen efter. (Der er ca. plads til 25 piger grundet hallens størrelse). Vi arbejder hele sæsonen med forskellige stilarter og udtryk, som ender ud i et opvisningsprogram sammen med Bønder i Byen.

Holdet er et socialt hold, hvor sociale arrangementer vægtes højt.

Deltagelseskrav:
Du har gået til gymnastik og/eller dans i en del år.

Såfremt der møder mange op til første træning, vil der være udtagelse ugen efter. (Der er cirka plads til 25 piger grundet hallens størrelse).
Grundtræningen i orden.
Mødestabil. -Vægter træninger, sociale arrangementer og opvisninger.
Engagement – deltager til træninger, sociale arrangementer og opvisninger
Har gået til gymnastik og/eller dans i en del

2 ekstratræninger, en håndfuld sociale arrangementer og tilsvarende opvisninger.

Derudover påtænker vi, at tage til Festival Del Sole i Italien sammen med Bønderne.

I kontinget er opkrævet 1000 kr. til holdkonto til opvisningstøj m.m, men der vil også være udgifter i forbindelse med sociale aktiviteter.
Rikke: rikkeheinricy@gmail.com

2. september 2019 til 27. april 2020