H504-F: Spring-Spring-Spring

18-80 år (fødselsår 1939-2001)
DGI Byen, Gymnastikhuset
Jakob Peterhänsel og Henrik Kornum
“Spring-Spring-Spring” er holdet for dig, der er fyldt 18 år, for dig, som kan lide at hænge med hovedet nedad og for dig, der evt. har lyst til at være social efter træning.

Vi er et voksenhold med alt fra begyndere til øvede gymnaster, med et niveau fra kolbøtter til dobbeltrotationer. Der er plads til alle, bare motivationen er i top!

Vi starter træningen med en grundig opvarmning for at få lidt sved på panden og konditionen på plads. Grundtræning, tekniktræning samt “spring ud af røret” er typiske elementer i vores 2 timers træning.

Vel mødt og på gensyn :-)
Jakob, Henrik og Danielle

Lyst til at deltage aktivt.
Lyst til at lære nye spring.
Ikke bleg for at være social.

Holdet deltager kun i ODKs årlige foreningsopvisning med 10 minutters ’fremvisning’ af, hvad vi kan.

Jakob: jakob@hjemme.dk
5. september 2019 til 30. april 2020