H504-F: Spring-Spring-Spring

Pris
1.095,00 DKK
Alder
18-80 år (fødselsår 1939-2001)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
18:00-20:00
Sted
DGI Byen, Gymnastikhuset
Vis på kort
Instruktør
Jakob Peterhänsel og Henrik Kornum
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
“Spring-Spring-Spring” er holdet for dig, der er fyldt 18 år, for dig, som kan lide at hænge med hovedet nedad og for dig, der evt. har lyst til at være social efter træning.

Vi er et voksenhold med alt fra begyndere til øvede gymnaster, med et niveau fra kolbøtter til dobbeltrotationer. Der er plads til alle, bare motivationen er i top!

Vi starter træningen med en grundig opvarmning for at få lidt sved på panden og konditionen på plads. Grundtræning, tekniktræning samt “spring ud af røret” er typiske elementer i vores 2 timers træning.

Vel mødt og på gensyn :-)
Jakob, Henrik og Danielle


Forventninger til dig:
Lyst til at deltage aktivt.
Lyst til at lære nye spring.
Ikke bleg for at være social.

Opvisninger og ekstratræninger:
Holdet deltager kun i ODKs årlige foreningsopvisning med 10 minutters ’fremvisning’ af, hvad vi kan.Kontakt trænerteamet:
Jakob: jakob@hjemme.dk
Periode:
5. september 2019 til 30. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk