H460-F: - Showsjip 16+

Pris
1.195,00 DKK
Alder
16-80 år (fødselsår 1939-2003)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
18.00-20.00
Sted
Frederiksberg Gymnasium, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Heidi Kynde
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
På dette hold sjipper vi, (dyrker “Rope Skipping”), men vi kommer også igennem en god og effektiv grundtræning med elementer af styrke, puls, balance, koordination, rytme og smidighed. Du er sikret sved på panden og en varieret træning, hvor fokus er at hoppe og svinge (lege) med sjippetovene, alt efter evner og fantasi. Vi laver tricks i eget tov, “hjul” hvor vi deler tove, “double dutch” med 2 lange buetove, “traveller” hvor vi fanger hinanden i tovene, “speed” hvor vi sjipper på tid og meget mere. Du vil med garanti blive bedre og lære nye ting med tovene; uanset om du er begynder eller øvet.

Holdet er for dig, der synes, det er sjovt at sjippe og at eksperimentere med tovene. Du skal også værdsætte en grundig og tilpas hård træning samt være villig til at lære nyt. Alle kan være med, da træningen tilgodeser den enkelte, uanset niveau. Men et stabilt fremmøde forventes, da vi arbejder meget sammen på kryds og tværs, og da vi således er afhængige af hinanden i træningen.


Opvisninger og ekstratræninger:
Vi sammensætter i løbet af sæsonen et sjippe-show, som du skal være villig til at deltage i, i den sidste halvdel af sæsonen ved 2-3 opvisninger.
Du skal være indstillet på at kunne deltage i enkelte søndags-træninger forud for opvisningerne.Ekstraudgifter:
Du vil få en ekstra udgift til køb af opvisningstøj og eventuelle egne sjippetove, men vi prøver i fællesskab at minimere udgifterne.
Instruktørerne:
Instruktør: Heidi Kynde Nielsen - Fysioterapeut, idrætslærer og idrætscoach m.m
Kontakt trænerteamet:
Heidi: heidikyndenielsen@gmail.com


Periode:
4. september 2018 til 27. maj 2019.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk