H402-F: ODK's Juniorhold

Pris
2.095,00 DKK
Alder
12-17 år (fødselsår 2002-2007)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
18.30-20.30
Sted
Hermeshallen, hal 2 og 3
Vis på kort
Instruktør
Maria Madsen, Caroline Carlsson, Villads Jørgensen, Morten Simonsen og Stine Hansen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
ODK’s helt nye juniorhold!
Er du vild med spring eller rytme, og kunne du tænke dig at blive en del af et hold, hvor fællesskab og personlig udvikling prioriteres allerhøjest, så er ODK’s nye juniorhold helt sikkert noget for dig!

Vi træner hver onsdag i Hermeshallen og der vil blive prioriteret både spring og rytme træning. Man forventes at deltage i begge dele, men der vil i løbet af sæsonen laves serier særligt til dem, der foretrækker at deltage i rytmedelen, og ligeledes vil man udfordres på springsiden, på det niveau man er på, hvorfor det altså ikke forventes, at man er stærk i både spring og rytme.

Der vil udover klassiske rytmeserier også være fokus på andre genrer indenfor dansens verden særligt fra hiphoppen.

Forventninger til dig:
Vi forventer at du møder op med en positiv indstilling til træningerne og har lyst til at være en del af et fællesskab både med dine medgymnaster og instruktørerne. Derudover forventes man at møde op i træningstøj med opsat hår.

Opvisninger og ekstratræninger:
Vi bestræber os på at afholde mindst 4 ekstratræninger, samt mindst 1 socialt arrangement og deltager i mindst 3 opvisninger inklusive foreningens egen opvisning d 25. april 2020
Kontingent:
I kontingentet er indregnet 1000 kr. til en holdkonto til dækning af:
håndredskab, opvisningsdragt og trænings-/holdjakke.


Kontakt trænerteamet:
mariabrinkmadsen@gmail.com
Periode:
4. september 2019 - 29. april 2020.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk