H401-F: Rytmepiger, 7.-10. klasse

20. okt. 2019, kl. 23:59
12-16 år (fødselsår 2003-2007)
Kun kvinder/piger
Skolen ved Søerne, nederste sal
Julie Porsbo og Kia Vas
På Rytme 7.-10. klasse er hovedfokus på dans og rytmisk gymnastik. Holdet er for alle, også for dem, der aldrig har prøvet rytmisk gymnastik før, og der vil på holdet blive stræbt efter, at alle bliver udfordret på det niveau, man er på.

Vi vil i løbet af sæsonen lave og arbejde på danseserier, der til april skal vises frem ved ODK’s forårsopvisning. Derudover vil vi arbejde med styrke, balance og ikke mindst selvsikkerhed, som er essentielt, hvis man vil være en god danser.

På holdet er det vigtigt, at gymnasterne får indflydelse på, hvad vi laver, og hvordan serierne bliver, da det ofte giver gladere gymnaster.

Rytme 7.-10. Klasse er holdet for dig, hvis du gerne vil udvikle dine dansefærdigheder, har lyst til at danse med en masse andre piger, og få nye venner. Og vigtigst af alt: hvis du har lyst til at have det sjov imens!

- Gå på mod og mod til at prøve nye ting.
- Lyst til at indgå i et fællesskab.
- At man møder veloplagt til træning.
- At man deltager til opvisningen/-erne og alle ekstratræninger
- Og selvfølgelig en lyst til at danse og have det sjovt samtidig.

Vi skal deltage i ODK’s forårsopvisning i april, og håber på også at kunne deltage i DGI’s forårsopvisning i marts.
I forbindelse med opvisninger forventer vi at planlægge 2 ekstratræninger - datoer følger senere.

I kontingent er der medregnet 500 kr. til opvisningstøj og evt. håndredskab.
Julie: julie@porsbo.com
Kia: kiavasodk@hotmail.com