H363-F: Jump4fun 12-16 år

Pris
400,00 DKK
Alder
12-16 år (fødselsår 2003-2007)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
18.30-19.30
Sted
Skolen ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Jette Fussing
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Om holdet:
- Jump4fun Ropeskipping & Styrketræning er et hold for unge mellem 12 og 16 år, der har udfordringer med overvægt eller som føler at de ikke passer ind på andre idrætshold.
- Jump4fun er et samarbejde mellem gymnastikforeningen ODK, DGI og Frederiksberg Kommune.

Adresse eller skolegang på Frederiksberg er en forudsætning for at kunne tilmelde sig holdet.

Holdet er for både piger og drenge.

Aktivitet:
Amerikansk sjipning, som stammer fra USA - opfundet af de fattige i en baggård. I dag er det en anerkendt international sportsgren.
Vi sjipper, har det godt sammen og får også brugt lattermusklerne.
Kom til sport i en behagelig atmosfære med plads til alle. Vi bruger tid på styrke, smidighed og hopper en hel masse. Det er tempofyldt og udfordrer både koordination og kondition. Fitnesstræningen vil være en blanding af masse gulv- og styrkeøvelser, der giver dig styrke og udholdenhed.Forventninger til dig:
At du har gode sko med en en god fjedrende sål og træningstøj på.
At du ikke giver op hvis du ikke lærer tingene første gang du prøver - alle kan lære at sjippe.
At du giver besked hvis du ikke kommer til træning.
Opvisning
Der er mulighed for at komme med til ODKs forårsopvisning d 25. april 2020, men det er frivilligt og noget vi taler om undervejs.
Kontakt trænerteamet:
j_fussing@hotmail.com
Instruktøren:
Jeg er selv overvægtig, men helt tosset med at sjippe. Jeg har trænet gymnastik, fra jeg var fem år gammel og fik mit eget hold, da jeg var 14 år. Jeg er uddannet via DGI og har diverse kurser. Cirka en gang om året tager jeg på kursus i Rope Skipping, og jeg har derudover kursus i idrætscoaching.
Periode:
5. september 2019 til 30. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk