H363-F: Jump4fun 12-16 år

12-16 år (fødselsår 2003-2007)
18.30-19.30
Skolen ved Søerne, øverste sal
Jette Fussing
Om holdet:
- Jump4fun Ropeskipping & Styrketræning er et hold for unge mellem 12 og 16 år, der har udfordringer med overvægt eller som føler at de ikke passer ind på andre idrætshold.
- Jump4fun er et samarbejde mellem gymnastikforeningen ODK, DGI og Frederiksberg Kommune.

Adresse eller skolegang på Frederiksberg er en forudsætning for at kunne tilmelde sig holdet.

Holdet er for både piger og drenge.

Amerikansk sjipning, som stammer fra USA - opfundet af de fattige i en baggård. I dag er det en anerkendt international sportsgren.
Vi sjipper, har det godt sammen og får også brugt lattermusklerne.
Kom til sport i en behagelig atmosfære med plads til alle. Vi bruger tid på styrke, smidighed og hopper en hel masse. Det er tempofyldt og udfordrer både koordination og kondition. Fitnesstræningen vil være en blanding af masse gulv- og styrkeøvelser, der giver dig styrke og udholdenhed.

At du har gode sko med en en god fjedrende sål og træningstøj på.
At du ikke giver op hvis du ikke lærer tingene første gang du prøver - alle kan lære at sjippe.
At du giver besked hvis du ikke kommer til træning.
Opvisning
Der er mulighed for at komme med til ODKs forårsopvisning d 25. april 2020, men det er frivilligt og noget vi taler om undervejs.
j_fussing@hotmail.com
Instruktøren:
Jeg er selv overvægtig, men helt tosset med at sjippe. Jeg har trænet gymnastik, fra jeg var fem år gammel og fik mit eget hold, da jeg var 14 år. Jeg er uddannet via DGI og har diverse kurser. Cirka en gang om året tager jeg på kursus i Rope Skipping, og jeg har derudover kursus i idrætscoaching.
5. september 2019 til 30. april 2020