H360-F: Rope skipping 5.-10. kl.

20. okt. 2019, kl. 00:00
11-16 år (fødselsår 2003-2008)
18.30-20:00
Skolen ved Søerne, nederste sal
Jette Fussing
Rope Skipping: Amerikansk sjipning, som stammer fra USA - opfundet af de fattige i en baggård. I dag er det en anerkendt international sportsgren.
Vi sjipper, har det godt sammen og får også brugt lattermusklerne.
Kom til sport i en behagelig atmosfære med plads til alle. Vi bruger tid på styrke, smidighed og hopper en hel masse

At du har gode sko med en en god fjedrende sål og træningstøj på.
At du ikke giver op hvis du ikke lærer tingene første gang du prøver - alle kan lære at sjippe.
At du giver besked hvis du ikke kommer til træning.

Der er en forårsopvisning i ODK d 25. april.
Der kan undervejs komme andre arrangementer med optræde eller workshops.
En gang i løbet af foråret holder Lillerød Rope Skipping en sjippecamp.

j_fussing@hotmail.com
3. september 2019 til 28. april 2020