H306-K: Sports Acro Konkurrencehold (Man, ons og søn) - Rateopkrævning

20. okt. 2019, kl. 23:59
6-50 år (fødselsår 1969-2013)
18.00-20:00
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Mikkel Dybro og Louise Jensen. Hjælpeinstruktør: Camilla Jensen
Har du lyst til at lave en masse akrobatiske løft, styrke, kast, rytme, spring og smidighed alt sammen forenet i en konkurrenceserie, så er ODK’s Sports Acro Konkurrencehold måske noget for dig?
I sports acro handler det meget om samarbejde, hvor vi træner på tværs af alder og køn i grupper af både to og tre gymnaster.
Hos os skal man være indstillet på at træne på eliteniveau og prioritere træningen højt, da vi konkurrerer på både nationalt og internationalt plan.

Vi har mødepligt til alle træninger, ekstratræninger, ODK’s opvisning og konkurrencer.
Du skal have selvdisciplin og stort gå-på-mod.
Lyst til at lærer nyt og blive udfordret.
Opbakning fra forældre gennem hele sæsonen.

Opvisninger/konkurrencer
Weekendtur: Muligvis 5.- 6. oktober 2019 og muligvis en i foråret
Konkurrencer: Sjællandsmesterskaberne (april), danmarksmesterskaberne 1. runde (maj) og danmarksmesterskaberne 2. runde (maj)
Opvisning: ODK’s egen opvisning d 25. april 2020

Ugentlig træningstid
Mandag kl. 18-20 på Kildevældsskolen
Onsdag kl. 18-20 på Kildevældsskolen
Søndag kl. 12-15 på IFI (efterårssæsonen 2019) og
Søndag kl. 11.30-14 på Kildevæld (forårssæsonen 2020)

Udgifter på holdet:
Kontingent: 5100 kr.
Holdkonto: 2000 kr. (går fx til holdtøj, 1 weekendtur)
Disse udgifter opkræves i 3 rater: 2400 ved tilmelding i september og 1/11 og 2300 1/2.

Der kommer følgende udgifter:
Konkurrencedragt: pris ukendt pt.
Træningstøj, konkurrencelicens, weekendturer m.m.
Øvrige udgifter i forbindelse med transport, konkurrencer, ekstratræninger, opvisninger m.m.

5.100 kr. Der bl.a. dækker trænerløn og konkurrencedeltagelse

Andre udgifter

odksportsacro@gmail.com
Udtagelse: d. 26. og 28. august