H305-K: Sports Acro Aspirant (mandage + månedlig søndagstræning)

20. okt. 2019, kl. 23:59
6-50 år (fødselsår 1969-2013)
Kildevældsskolen, Gymnastiksal B
Anne Eline Andersen og Dyveke Frøhlke
Er du klar på at få en fed sæson på Sports Acro Aspirant? Vi lover sjov og ballade, men også en hel masse ny læring. Vi skal øve os i at samarbejde og i at udvikle os gymnastisk. Vi går meget op i, at alle skal have det godt og at vi har det sjovt.
Vi vil tage udgangspunkt i den enkeltes niveau, så der er plads til alle!

Vi forventer at du møder op med engagement og gåpåmod til hver træning. Du skal møde op omklædt, med drikkedunk og dit gode humør. Vi glæder os til at se dig.
Opvisninger og ekstratræning:
- februar 2020: opvisningsdag på Gymnastikhøjskolen i Ollerup
- Lørdag d. 25 april 2020 er der forårsopvisning i Frederiksberg Hallerne
Vi regner som udgangspunkt ikke med flere opvisninger eller ekstra træninger.

Det er muligt, at holdet bliver tilmeldt en konkurrence, hvis vi skønner det muligt. Der vil da komme en mindre udgift til det.
Der er 500 kr. medregnet i kontingentet til opvisningsdragt
Træningstid