H230-F: Rope skipping 0.-1.kl.

Pris
930,00 DKK
Alder
6-7 år (fødselsår 2012-2013)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
16.30-17.30
Sted
Skolen ved Søerne, nederste sal
Vis på kort
Instruktør
Anna Müller og Cirkeline Johansen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Elsker du også at sjippe, og have det sjovt?
Så vil Rope Skipping helt sikkert være noget for dig. Her lærer du en hel masse som: simple tricks i enkelttove, hoppe i et langt buetov og sjippe med to tove på en gang - nemlig Double Dutch. Og en masse andre ting.
Og selvfølgelig har vi det sjovt imens.
Forventninger til dig:
Vi forventer, at du møder op til træning med tøj du kan bevæge dig i og ordenlige sko med god støtte, som du kan hoppe i.
Opvisninger:
Vi forventer at deltage i ODK's opvisning 25. april 2020
Kontakt til trænerteamet
annam1604@hotmail.com eller Cirkeline.darger@gmail.com
Periode:
3. september 2019 til 28. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk