H230-F: Rope skipping 0.-1.kl.

20. okt. 2019, kl. 23:59
6-7 år (fødselsår 2012-2013)
16.30-17.30
Skolen ved Søerne, nederste sal
Anna Müller og Cirkeline Johansen
Elsker du også at sjippe, og have det sjovt?
Så vil Rope Skipping helt sikkert være noget for dig. Her lærer du en hel masse som: simple tricks i enkelttove, hoppe i et langt buetov og sjippe med to tove på en gang - nemlig Double Dutch. Og en masse andre ting.
Og selvfølgelig har vi det sjovt imens.
Vi forventer, at du møder op til træning med tøj du kan bevæge dig i og ordenlige sko med god støtte, som du kan hoppe i.
Vi forventer at deltage i ODK's opvisning 25. april 2020
Kontakt til trænerteamet