H216-F: CphKids 2

Pris
1.235,00 DKK
Alder
6-7 år (fødselsår 2012-2013)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
11:00-12:15
Sted
Hermeshallen, hal 2 og 3
Vis på kort
Instruktør
Alberte Foli-Andersen og Clara Bay. Hjælpetrænere: Ida, Jasmin og Naja
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
CphKids er 5 hold i et samlet koncept under gymnastikforeningen ODK. Vi har fokus på udvikling af den enkelte gymnast indenfor springgymnastikken. Trænerne på de 5 hold samarbejder tæt for at give den bedst mulige og progressivt udviklende træning for gymnaster i alderen 5 til 13 år.

CphKids er et koncept, der har rødder i ”Kvalitet i børnegymnastikken”. Vi bruger i konceptet mange redskabsstationer, der er indrettet til at guide gymnasterne til at udføre øvelserne korrekt. Samtidig med den korrekte udførsel sigter vi også på at give gymnasterne mulighed for at udføre øvelserne flest mulige gange da indlæringen i høj grad hænger sammen med antallet af korrekte repetitioner.

Målet for en CphKids-gymnast er at være den komplette gymnast. Vi har i konceptet omsat vores ambition til en række forskellige mål for gymnasternes kompetencer og kunnen efter, at gymnasterne har trænet hos os igennem et eller flere hold. Disse mål har vi grupperet indenfor områderne Opførsel og dannelse, Sikkerhed, Styrke og Gymnastiske øvelser og spring. De enkelte mål for de enkelte hold er gennemgået nedenfor.

På CphKids træner vi iført gymnastiktøj og bare fødder. Sorte gymnastiksko er også accepterede men vi anbefaler bare fødder. Piger med langt hår forventes at have dette sat op i en hestehale eller fletning. Der vil blive indkøbt dragter fælles og det forventes, at alle gymnaster køber dette. Udgiften forventes at ligge i omegnen af 200,- kr. Dragterne vil være magen til sidste års dragter og disse kan derfor godt genbruges hvis størrelserne muliggør dette.


Deltagelseskrav:
Kolbøtte forlæns og baglæns (med hjælp), begyndende vejrmølle, opspring i trampolinen, lave håndstand op ad væg (kravle baglæns op eller svinge op med hjælp)

Definitioner:
"Sikker" = Her kan gymnasten uden problem selv lave springet, og kan lande det på benene uden andet end sikkerhedsmodtagning ved sin side.
"Begyndende" = her har gymnasten stiftet bekendtskab med springet, og ved hvad der forventes, men skal stadig bruge modtagning og vejledning for at lave springet.
"Med modtagning" = her kan gymnasten næsten selv lave et sikkert spring, men skal stadig bruge fysisk, teknisk eller psykisk modtagningForventninger til dig:
Vi forventer en aktiv deltagelse fra start til slut. Når vi møder op til træning, er vi klar, og har drukket og spist tilstrækkeligt til at gennemføre hele træningen.

På CphKids træner vi iført gymnastiktøj og bare fødder. Sorte gymnastiksko er også accepterede men vi anbefaler bare fødder. Piger med langt hår forventes at have dette sat op i en hestehale eller fletning


Opvisninger:
Vi deltager til ODK's Forårsopvisning 6. april 2019.
Ekstraudgifter:
Udgiften til opvisningsdragt ca. 200 kr. er inkluderet i kontingent
Kontakt trænerteam:
Primærtrænere: Alberte Foli-Andersen og Clara Bay.
CphKids-koordinator Thomas Wikkelsø: thomaswikkelsoe@gmail.com


Periode:
1. september 2019 til 26. april 2020

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk