H115-F: Fredagsforældre/barn II, 3-5 år

Pris
930,00 DKK
Alder
3-5 år (fødselsår 2014-2016)
Ugedag
Fredag
Tidspunkt
17.30-18.30
Sted
Skolen ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Ida Tingman Møller, Louise Aarsø og Marie Villumsen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Kom sammen med dit barn og afslut ugen med at have det sjovt i gymnastiksalen.

Vi begynder hver undervisningsgang i rundkreds, hvor vi siger goddag til hinanden, hvorefter vi synger, løber og leger sammen. Det er ofte til musik og med legeredskaber. Den sidste halve time tømmer vi redskabsrummet (næsten) og laver sjove, udfordrende redskabsbaner.
Forventninger til dig:
At alle er omklædte - både børn og voksne. Bemærk også aldersgrænsen, så alle børn får glæde af undervisningen.
Opvisninger:
Vi deltager i ODK´s forårsopvisnin d 25. april, hvilket hvert år er en stor oplevelse for både børn og voksne.
OBS:
Trænerne indgår i et team, der skiftes til at undervise. Vi er nu tre undervisere og har ca. 10 undervisningsgange på en sæson eller 5 gange pr. halv år. Vi håber, at der kommer én instruktør m/k i temaet. Så har du lyst til at hjælpe os, står vi klar med undervisningsmaterialer og erfaring, som vi gerne deler ud af.
Kontakt trænerteam:
Ida: ida_tingman@hotmail.com

Om instruktørerne:
Ida Tingman Møller har mere end 15 års erfaring som børneinstruktører - og glæder sig til endnu en sæson med børn og voksne.
Periode:
6. september 2019 til 25. april 2019.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk