H117-F: Troldehop II - For børn med ASF (kun ulige uger)

Pris
720,00 DKK
Alder
6-9 år (fødselsår 2010-2013)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
12.15-13.45
Sted
Skolen på La Cours Vej, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Tove Johnsen
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
'Troldehop II' er et forældre-/barnhold for børn med ASF. Derfor er vi ikke mere end 10 på holdet.

Som udgangspunkt er 'Troldehop* for de store børn og især de børn, som har gået på holdet før. Med andre ord: Børn, som ved, hvordan man gør i en gymnastiksal. Derfor er aldersgruppen på 6-9 år også fleksibel.

'Troldehop' tilbyder motorik, spring og leg til piger og drenge med autisme. Der tilgodeses typiske ASF-behov - heraf færre børn på holdet end foreningens andre hold - en fast struktur samt en stor grad af forudsigelighed. Herunder en tydelig kommunikation ved skift understøttet af visuel struktur.

Børnene har hver deres måtte, hvor de starter og slutter timen, men vi bruger dem også, når vi afslutter en aktivitet og får besked om det næste, der skal ske. Der arbejdes ud fra ”De 9 H’er”.

På dette hold, bygger vi lidt videre på strukturen omkring et foreningshold. At følge en anvisning, kende de få men vigtige regler, der er i en sal og være en god kammerat. Vi skal samle på sejre og lære kroppen endnu bedre at kende, med processen, i centrum.

Igennem sæsonen skal vi lege, klatre, hoppe, gå balance, lave redskabsbaner, som giver styrke og motoriske udfordringer, rulle, slå kolbøtter og herved opnå en øget selvtillid med mere glæde og overskud til at klare hverdagens små og store udfordringer.

Der er plads og forståelse på holdet, hvis man har brug for en pause undervejs.
Forventninger til dig:
- At der bakkes op om et stabilt fremmøde for jeres barn.
- Alle møder omklædte (dette lærer dit barn, at han/hun går til en aktivitet, og der sker et skift).
- Alle børn har gymnastiksko (ikke kondisko). Der er koldt i salen om vinteren, så bare fødder bliver kolde.
- Forældre er aktivt deltagende med eget barn og går fra, hvis behovet opstår.
- Alle hjælper efter anvisning med at finde redskaber frem.
- Der meldes afbud pr. mail eller sms, hvis man ikke kommer.
Kontakt trænerteam:
tove.johnsen@gmail.com
Om instruktøren:
Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var barn, og jeg har erfaring med ASF-målgruppen. Jeg brænder for, at alle skal have muligheden for at gå til gymnastik og har nu dette hold på tredje år. Dette for at tilgodese de børn, hvis krop godt kan, men hvor autismedelen spænder ben for succes på andre hold. Dette hold kan måske på sigt lære dit barn ”koderne” for at indgå på større hold i ODK.
Periode:
1. september 2019 til 26. april 2020.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk