H301 Spring- og rytmepiger 1.-3. klasse

7-9 år (fødselsår 2010-2012)
Utterslev Skole, Idrætshallen
Klara Flambart og Johanna Hoskin
Vi hopper, vi springer, vi danser og vi har det sjovt.
Holdet er for alle piger, som er glade for at bevæge sig og have det sjovt.

Her på holdet kommer vi til at gennemgå de grundlæggende ting inden for gymnastikken. Vi begynder i det små og arbejder os opad og får flyttet den enkelte gymnasts niveau i form af leg, hygge og selvfølgelig masser af spring.

Der kommer til at være spring på redskaber såsom airtrack og trampolin, og vi tilrettelægger hver træning efter niveauet på holdet og sørger for, at der er noget for alle.

Det er ikke noget krav, at du har gået til springgymnastik før. Bare du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer på måtten, i trampolinen og på dansegulvet.

Vi forventer engagerede gymnaster med viljen til at lære og med masser af gåpåmod. Kort sagt: Gymnaster som har lyst til at komme til træning og bevæge sig.

Vi vil gerne bede om, at der bliver meldt afbud, hvis du ikke har mulighed for at deltage i træningen. Det kan gøres via sms og mail.

Vi vil derudover bede forældre om at blive uden for salen, når der er træning. Det giver nemlig mere ro og koncentration under træningen - og så vil vi gerne kunne gemme, alt det vi lærer i løbet af sæsonen, til opvisning.

Vi deltager i ODK’s forårsopvisning, hvis holdet bakker op om det.
Kontakt trænerteam:
Klara: klaraflambart.00@gmail.com // tlf: 21171779