H350 Ropeskipping 5.-10. kl.

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
11-16 år (fødselsår 2003-2008)
18.30-20:00
Skolen ved Søerne, nederste sal
Jette Fussing
Her er holdet for såvel øvede som nye sjippere.

Vi træner samtidig med H351, som træner to gange ugentligt.

Vi sjipper Amerikansk sjipning. Vi laver tricks i enkelte tove. Vi sjipper sammen i lange tove. Vi sjipper med 2 tove på én gang i double dutch og chinese wheels. Vi øver kondition, koordination, styrke og smidighed. Vi laver serier til musik med tovene.

Vi har en god stemning på holdet og har det sjovt. Holdet er for både piger og drenge.
Det er vigtigt at ikke giver op hvis du synes det er svært første gang, men bliver ved med at prøve en gang til så vil du se hvor sjovt det er.

Det er vigtigt at prioritere at komme hver gang.

Man skal have ordentlige sko med fjedrende såler til at hoppe med og man skal have dem på hver gang. Det samme gælder træningstøj.
Vi forventer at deltage i ODK's opvisning 6. april 2019.
Om holdet beslutter det, kan der blive en mindre udgift i forbindelse med et sjippetræf i Allerød i april 2019.
j_fussing@hotmail.com
4. september 2018 til 30. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.