H502 ODK Dance

18-32 år (fødselsår 1987-2001)
19.00-20.30
Kun kvinder/piger
DGI Byen, ND-salen
Mie Beyer Petersen
ODK Dance er et dansehold for os, som elsker at danse. Vi vil fokusere på grooves, brugen af musikken og sammenhold.

Hovedsageligt vil hver træning være bygget op med opvarmning, koreografi og udstrækning. Opvarmning kan bestå af gennemgang af tekniske moves og korte sekvenser med styrke og puls. Koreografierne vil tage afsæt i hiphop, moderne jazz, house, dancehall og jazzfunk.

Der vil være plads til at udforske sin personlige stil i koreografierne. Og frem for alt prioriteres danseglæden!
Deltagelseskrav:
Du skal have dyrket rytmisk gymnastik eller danset før.
- Du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at komme.
- Du bidrager til en god stemning og høj energi.
Eventuelle opvisninger og weekendtræninger besluttes fælles på holdet.
Tøj til opvisningen er egenbetaling. Tøjet besluttes i fællesskab på holdet, men der bestræbes på at holde prisen under 100 kr.
Om instruktøren:
Jeg har gjort gymnastik hele min barn-/ungdom, men blev forelsket i dansens univers, hvor man frit kan eksperimentere og finde sin personlige stil. Særligt ved hiphop finder jeg min danseglæde. Jeg har danset i 10 år og har sideløbende undervist i gymnastik og dans.
miebeyer2@gmail.com
5. september 2018 til 24. april 2019.