H504 Spring-Spring-Spring

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
18-99 år (fødselsår 1920-2001)
DGI Byen, Gymnastikhuset
Anne Elisabeth Hansen og Jakob Peterhänsel
Spring-Spring-Spring er holdet for dig, der er fyldt 18 år; for dig, som kan lide at hænge med hovedet nedad og for dig, der gerne har lyst til at være social efter træning.

Vi er et voksenhold med alt fra begyndere til øvede gymnaster. Med et niveau fra kolbøtter til dobbeltrotationer. Der er plads til alle - bare motivationen er i top!

Vi starter træningen med en grundig opvarmning for at få lidt sved på panden og konditionen på plads. Grundtræning, tekniktræning samt “spring ud af røret” er typiske elementer i vores to timers træning.

Vel mødt og på gensyn :-)

Anne & Jakob
Du har lyst til at deltage aktivt, lyst til at lære nye spring og er ikke bleg for at være social.
Holdet deltager kun i ODK’s årlige foreningsopvisning.
Jakob: jakob@hjemme.dk
6. september 2018 til 25. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.