H621 ODK Floorball

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
25-99 år (fødselsår 1920-1994)
20.00-22.00
Kun mænd/drenge
Vesterbro Ny Skole, multisalen
Karsten Skovmand
Holdet for voksne mænd, der ønsker at holde konditionen ved lige ved at give den gas med en gang floorball/hockey en gang om ugen.

Vi starter hver træning med en omgang opvarmning, tekniktræning og småspil. Herefter spiller vi kampe mod to mål, og hver træning afsluttes med styrketræning og udstrækning.
Højt humør!
k.skovmand@gmail.com
5. september 2018 til 24. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.