H201 - Spring og leg 4-5 år

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
4-5 år (fødselsår 2014-2015)
16.30-17.30
Skolen på La Cours Vej, øverste sal
Christina Wind og Sonja Hass. Hjælpetrænere: Caroline Quass Størup og Andrea Kjeldstrøm
På 'Spring og Leg 4-5 år' skal vi have fuld fart på med leg og gymnastik i sjove og udfordrende rammer! Vi skal løbe, hoppe, springe, klatre, danse, slå kolbøtter, øve os på vejrmøller og lege os igennem en hyggelig times gymnastik sammen.

Vi udfordrer børnenes motorik og kropsbevidsthed gennem leg med redskaber og musik, og vi vil også arbejde med fokus på opmærksomhed og samarbejde med hinanden. Men, vigtigst af alt, så skal vi have det sjovt og brænde en masse energi af!

Vi arbejder med forskellige redskabsbaner, som i løbet af sæsonen vil ændres efter børnenes udvikling. Undervejs i sæsonen vil forældrene blive inviteret indenfor, så I kan se, hvad vi arbejder med, og hvor seje jeres børn er.

På 'Spring og Leg' øver vi os i at være uden forældre i gymnastiksalen, og det forventes derfor, at forældre ikke er tilstede i salen.

Hvis man som forælder godt kan lide at motionere, opfordrer vi til, at man for eksempel løber en tur med de andre forældre, mens børnene springer rundt i gymnastiksalen.
Vi deltager i ODK's forårsopvisning den 6. april 2019.
christina_wind@hotmail.com
3. september 2018 til 29. april 2019.
Der er ikke flere ledige pladser.