H530 Ball-stik

Pris
1.020,00 DKK
Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
Tilmeldingsfrist
26. juni 2019, kl. 00:00
Alder
18-99 år (fødselsår 1920-2001)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
19.00-21.00
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Lindevangsskolen, drengesalen
Vis på kort
Instruktør
Anne Sandal og Stine Horstmann Nielsen
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 0 på ventelisten.
Aktivitet:
Ball-stik er et hold for kvinder, der har lyst til at udfordre sig selv med gymnastik på en ny måde!

Træningen foregår på og omkring ball-stik-bolden, som er midtpunkt i de serier, vi laver op mod forårets opvisninger. Vi starter sæsonen med at lære de mest grundlæggende øvelser på ball-stik-bolden foruden noget styrketræning.

Det kræver lidt øvelse for at kunne holde balancen på bolden. Til gengæld vil du hurtigt opdage, at ball-stik er god core-træning, som især styrker ryg-, mave- og armmuskler. En god sidegevinst er desuden, at ball-stik-træningen giver god bindevævsmassage og blodcirkulation i kroppen.

Forventninger til dig:
Ball-stik-holdet er et mindre hold, hvoraf en del er gengangere på holdet. Det er ikke et krav, at du har erfaringer fra tidligere gymnastikhold, og der er heller ikke udtagelse til holdet. Vi vil meget gerne være flere på holdet, så vi håber at se dig til sæsonstarten!
Opvisninger og ekstratræninger:
Vi deltager i Stenbrostævnet, DGI Storkøbenhavns forårsopvisning, en opvisning på Fyn med vores “søsterhold” og naturligvis ODK’s egen.

Der vil være 2-3 ekstra træninger (tæt på opvisningerne).

Ekstraudgifter:
Der vil være udgifter på holdet til dragt og håndredskab.
Kontakt trænerteamet:
anne_sandal@hotmail.com
Periode:
3. september 2018 til 29. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk