H530 Ball-stik

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
18-99 år (fødselsår 1920-2001)
19.00-21.00
Kun kvinder/piger
Lindevangsskolen, drengesalen
Anne Sandal og Stine Horstmann Nielsen
Ball-stik er et hold for kvinder, der har lyst til at udfordre sig selv med gymnastik på en ny måde!

Træningen foregår på og omkring ball-stik-bolden, som er midtpunkt i de serier, vi laver op mod forårets opvisninger. Vi starter sæsonen med at lære de mest grundlæggende øvelser på ball-stik-bolden foruden noget styrketræning.

Det kræver lidt øvelse for at kunne holde balancen på bolden. Til gengæld vil du hurtigt opdage, at ball-stik er god core-træning, som især styrker ryg-, mave- og armmuskler. En god sidegevinst er desuden, at ball-stik-træningen giver god bindevævsmassage og blodcirkulation i kroppen.

Ball-stik-holdet er et mindre hold, hvoraf en del er gengangere på holdet. Det er ikke et krav, at du har erfaringer fra tidligere gymnastikhold, og der er heller ikke udtagelse til holdet. Vi vil meget gerne være flere på holdet, så vi håber at se dig til sæsonstarten!
Vi deltager i Stenbrostævnet, DGI Storkøbenhavns forårsopvisning, en opvisning på Fyn med vores “søsterhold” og naturligvis ODK’s egen.

Der vil være 2-3 ekstra træninger (tæt på opvisningerne).

Der vil være udgifter på holdet til dragt og håndredskab.
anne_sandal@hotmail.com
3. september 2018 til 29. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.